To je to što me zanima!

VIDEO PSG rutinski slavio protiv Sociedada! Sjajan gol mladog Francuza za potvrdu pobjede

Gosti su već u prvoj minuti mogli šokirati Parižane. Andre Silva je pucao sa 20-tak metara, ali pored gola. U sedmoj minuti uzvratio je PSG. Kylian Mbappé je imao sjajnu priliku, ali je Alex Remiro sjajno reagirao
Vidi originalni članak

PSG je pobijedio Real Sociedad sa 2-0 golovima Kyliana Mbappéa (58) i Bradleyja Barcole (70). Uzvrat je 5. ožujka u San Sebastijanu.

Gosti su već u prvoj minuti mogli šokirati Parižane. Andre Silva je pucao sa 20-tak metara, ali pored gola. U sedmoj minuti uzvratio je PSG. Kylian Mbappé je imao sjajnu priliku, ali je Alex Remiro sjajno reagirao.

LEIPZIGU TO SAD NIŠTA NE ZNAČI I igrač Reala priznao: 'Golman nije bio blizu lopte, sudac je trebao priznati gol Leipzigu'

U 18. minuti ponovo je zaprijetio Sociedad. Pucao je Takefusa Kubo je napravio slalom kroz obranu PSG-a, ali pucao je pored gola. U 22. minuti su gosti još jednom zaprijetili. Ovoga puta Kubo je ubacio, ali je Andre Silva iz dobre pozicije pucao preko gola.

Tri minute kasnije priliku smo vidjeli na suprotnoj strani, no Ousmane Dembele nije bio precizan. U 44. minuti je domaćine spasila greda. Mikel Merino je opalio sa 20-ak metara, ali je pogodio gredu.

U nastavku susreta PSG je zaigrao daleko bolje i u 58. minuti Mbappé je uspio otključati suparnička vrata. Dembele je izveo korner, Marquinhos je glavom prebacio na drugu vratnicu gdje je Mbappé bio spreman pogodivši za 1-0. Pet minuta kasnije moglo je biti i 2-0, Mbappé je pucao sa 20-tak metara, ali je lopta okrznula gredu.

SLAVLJE MADRIĐANA Modrić s klupe gledao pobjedu Reala protiv Leipziga! Brahim Diaz zabio gol pa se ozlijedio

U 72. minuti PSG je povećao prednost na 2-0, a sve je sam napravio Bradley Barcola. Mladi 21-godišnji Francuz je dobio loptu na lijevom krilu, projurio pokraj Traorea i potom udarcem kroz noge svladao Remira za konačnih 2-0.

Gol Barcola za 2-0 možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pallmella 15.02.2024.

    ))) Vruće djevojke čekaju vas na - - - Top25.fun

Komentiraj...
Vidi sve komentare