To je to što me zanima!

VIDEO Pukštas je trenirao samo sat nakon poraza od Dinama

Nije bitno koliko jako možeš udariti, već koliko jak udarac možeš primiti i nastaviti ići dalje, napisao je na Facebooku citat iz kultnog filma 'Rocky' Mindaugas Pukštas, Rokasov otac koji je objavio snimku sina s treninga
Vidi originalni članak

Protiv Dinama je odigrao 26 minuta u dresu Hajduka, a u forma odličnog Litavca Rokasa Pukštasa (19) u zadnje vrijeme nije na najvišoj razini. Bilo kako bilo, njegova kvaliteta nije upitna, a svakako nije ni radna etika.

PRIMJER DRUGIMA Velik i u porazu: Perišić nakon utakmice došao u Dinamovu svlačionicu i čestitao rivalima

Naime, nakon što je Hajduk u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa izgubio od Dinama (0-1), Pukštas nije mmnogo razmišljao što želi napraviti bez obzira na to što je već bila ponoć. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pukštas trenira nakon poraza

Nakon poraza je uzeo loptu i trenirao, a sve je to snimio njegov otac Mindaugas koji je sve popratio i citatom iz kultnog filma Rocky:

- Nije bitno koliko jako možeš udariti, već koliko jak udarac možeš primiti i nastaviti ići dalje - napisao je ponosni otac.
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pr1nce 04.04.2024.

    Produzi dalje od Hajduka ako hoces imati sanse

  • Bucislav Panenka 04.04.2024.

    Libo nas rac za logma kao i za onaj šarskiklo bićklu.

  • James Hetfield 04.04.2024.

    Mladac trenira da bude što bolji i da se čim prije proda i makne od ovoga svega. A nekima je očito propuh u glavi. Drekalo ide u ajduga oživljavat karijeru koju nije ni imao. Mađar imao u Osijeku sve. Prodao se i propao. I onda isto tako dođe u ovu kaljužu. Zato Mierez- nemoj raditi iste greške. Dođi prvo u Dinamo; iz Dinama svi idu u vrhunske klubove

Komentiraj...
Vidi sve komentare