To je to što me zanima!

VIDEO Radnica nije prepoznala Jokića u dućanu u BiH: Joj, sine, pa koliki si ti, samo za košarke

Bio sam u gradu kad su me nazvali i rekli da nam je u trgovini Nikola Jokić. Dina, radnica na kasi, sve nas je nasmijala i podijelili smo snimke. Žao nam je što nismo imali priliku malo popričati, rekao je vlasnik trgovine
Vidi originalni članak

Dok bi neki odmah pokušali doći do fotografije s Nikolom Jokićem (28) ili autograma, naravno postoje i oni koji nisu toliko u 'sportskom svijetu'. Jedna od njih je i simpatična prodavačica Dina iz Goražda u Bosni i Hercegovini koja je srpskom košarkašu prodala pivo i sok.

ČISTI LUKSUZ Stigao je na proslavu, ali i na utrku konja: Jokić do Srbije letio privatnim avionom od 50 mil. €

- Joj sine, koliki si ti samo za košarke - prokomentirala je prodavačica i izazvala smijeh u trgovini, piše klix.ba.

U međuvremenu se saznalo kako je u trgovini bio baš Nikola Jokić jer ga je prepoznao radnik na viljuškaru, a sve su potvrdile i nadzorne kamere. 

- Bio sam u gradu kad su me nazvali i rekli da nam je u trgovini Nikola Jokić. Radnik me nazvao da su Nikola i prijatelji stali kako bi on viljuškarom mogao odraditi posao, a kasnije ušli po piće i par sitnica. Dina, radnica na kasi, sve nas je nasmijala, a mi smo podijelili snimke. Žao nam je što nismo imali priliku malo popričati - rekao je za klix.ba Dino Zorlak, vlasnik trgovine.

Simpatični video možete pogledati OVDJE.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Puno volim Hrvatsku 07.07.2023.

    Nebitan lik.

  • jamesbond7777 07.07.2023.

    I to me zaboli, ja jednom stajal u SF kod slasticarne i kraj mene Kate Winslet kiwi kupovala ni ona mene nije prepoznala 🙄cemu onda cudenjee

  • 07.07.2023.

    kupio je sok, vaaaauuuu, on pije sok, ......kako je on meni normalan....e....onoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare