To je to što me zanima!

VIDEO Reakcija Torcide nakon pobjede: 'Gazi, gazi purgere!'

Hajduk je bez stresa svladao Goricu 3-0 golovima u prvom poluvremenu i vratio se na prvo mjesto ljestvice barem na 20-ak sati, a navijači su poslali poruku momčadi uoči trostrukog ogleda protiv Zagrepčana
Vidi originalni članak

Sve bitno za pobjedu u Velikoj Gorici Hajduk je odradio već u prvih pola sata. Yassine Benrahou je prvo asistirao iz kornera Marku Livaji pa sam zabio u 31. minuti, a Rokas Pukštas u 41. minuti je iskoristio lošu reakciju bivšeg golmana Hajduka Ivana Banića i glavom zabio za 3-0. U nastavku su se gosti napromašivali, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

Hajduk je u Turopolju imao veliku podršku navijača, skupilo se na Gradskom stadionu 4700 gledatelja, a Torcida ga je po završetku ispratila pljeskom i povicima "Gazi, gazi purgere!". Poruka je to uoči trostrukoga sudara protiv zagrebačkih klubova na Poljudu, prvo protiv Lokomotive iduće subote (17.10), a onda i za "vječni derbi" protiv Dinama na Veliku subotu 30. ožujka od 19.30 (HNL), odnosno polufinale Kupa (3. travnja, 19 sati).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobar dio zapadne tribine također je zapljeskao Hajduku i povikao "Ja te volim, Hajduče", što su nogometaši pozdravili pljeskom. Hajduk je preuzeo prvo mjesto ljestvice s dva boda više od Rijeke, koja u nedjelju od 15 sati dočekuje Osijek. Dinamo je treći sa sedam bodova i dvije utakmice manje. "Modri" će u nedjelju dočekati Slaven Belupo (17.30).

Idi na 24sata

Komentari 130

  • crowal 10.03.2024.

    Ide li kazna?

  • strmi007 10.03.2024.

    DInamoooooooooo

  • Daimos 10.03.2024.

    Jedni u Europi pobjede prvu ekipu grčkog prvenstva, drugi u HNL-u slave puštenu utakmicu. Hoćemo malo o kompleksima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare