To je to što me zanima!

VIDEO Real kiksao kod Raya! Modrić igrao gotovo cijeli susret

Gosti su utakmicu završili s desetoricom igrača jer je u sučevom dodatku Dani Carvajal zaradio dva žuta kartona u kratkom vremenu. Unatoč kiksu, Real i dalje ima ugodnu bodovnu prednost
Vidi originalni članak

Navijači Real Madrida su se uhvatili za glavu, ostali s osmijehom dočekali rezultat iz Madrida gdje su 'kraljevi' na gostovanju kod gradskog suparnika Raya Vallecana odigrali tek 1-1, uz isključenje Danija Carvajala.

Momčad Carla Ancelottija je u 25. kolu La Lige ostala bez punog plijena, ali bodovna prednost ispred ostalih je i dalje uvjerljiva.

Real poveo, Rayo se vratio

Luka Modrić zaigrao je za lidera prvenstva u prvih 11 i na terenu je bio do 87. minute kada ga je zamijenio Arda Güler.

Real je poveo već u 3. minuti kada je Valverde poslužio Joselua, koji je također dobio šansu od starta, no pogodak je priznat tek nakon pregleda VAR snimke. Samo 24 minute kasnije Rayo je dobio šansu iz penala, a realizirao ga je Raul de Tomas. I tu je radio VAR, situacija za najstrožu kaznu se provjeravala prije nego su suci dosudili penal.

Carvajal pocrvenio u nadoknadi

Gosti su utakmicu završili s desetoricom igrača jer je u sučevom dodatku Dani Carvajal zaradio dva žuta kartona u kratkom vremenu. Prvi je dobio zbog prigovora, a drugi zbog neopreznog starta laktom.

>> VIDEO: RAYO VALLECANO - REAL MADRID 1-1

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mqxi 18.02.2024.

    limitirana ekipa

  • 18.02.2024.

    Kiksirao je sudac koji je Realu donio samo bod umjesto sva 3 tako što je prekinuo akciju Raya za pobjedonosni gol odsviravši kraj poluvremena (😁), a mogao je komotno da zažmuri na igranje rukom Camavinge i usput da svira 3 penala za Real na bacakanje Vinicijusa & Co. po šesnaestercu Raya. Ipak odlučio se na soft varijantu krađe zbog 5 bodova prednosti Reala nad Gironom

  • Space Burek 18.02.2024.

    Pitanje za one koji su gledali utakmicu. Jel se ludi Stole opet pretvorio u mix Casillasa i Buffona kao u zadnje 2 ili 3 sezone kada igra protiv Barce i Reala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare