To je to što me zanima!

VIDEO Red u Maksimiru uoči Dinamove euroutakmice sezone

Ulaznice stoje od 10 do 30 eura. Prodaja kreće u 11 sati na ticketpointu kraj stadiona Maksimir i putem interneta, no neki više vjeruju dobrom starom načinu prodaje
Vidi originalni članak

Dinamo nastavlja u ludom ritmu od dvije utakmice tjedno sve do reprezentativne stanke, a nakon dva derbija u HNL-u i ulaska u polufinale Kupa pažnja mu se okreće Europi i dvobojima osmine finala Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. Članovi su u pretprodaji kupili oko 3000 ulaznica, slobodna prodaja počinje u 11 sati, a dotad bi sjever dolje mogao biti rasprodan.

Interes je velik, a tome svjedoči i red ispred ticketpointa na Maksimiru. Ulaznice će biti dostupne i internetskim putem, ali čini se da neki više vjeruju dobrom starom fizičkom načinu kupnje.

POGLEDAJTE VIDEO: Red za ulaznice Dinamo - PAOK

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena ulaznica kreće se od 10 eura za sjever gore, 15 za sjever dolje i jug, gdje neće biti grčkih navijača. Na zapad gore možete za 20 eura, a ulaznica za zapad dolje stoji 30 eura.

Inače, Dinamo lovi drugo europsko četvrtfinale u zadnje četiri sezone koje bi u blagajnu donijelo još milijun eura. Iako Europa nije primarni cilj ove sezone, nego osvajanje naslova, svaki milijunčić dobro dođe.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • axl44 05.03.2024.

    svi žele gledati ove dvije prave europske momčadi, a ne tamo kojekakve amaterske klubiće

  • mile martic Mm88 tetkica💋 05.03.2024.

    Xajduk nikad nije ima ovako puno navijaca...

  • no sleep 05.03.2024.

    Poklonite petkovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare