To je to što me zanima!

VIDEO Revoltirani Ronaldo urla na suigrače: Igramo kao go*na!

Ovo je utakmica Lige prvaka i moramo pokazati osobnost!, derao se Cristiano Ronaldo u svlačionici tijekom poluvremena u osmini finala protiv Porta nakon čega su ispali iz LP
Vidi originalni članak

U medijima je procurila scena iz Amazonovog dokumentarca 'Juventus: Sve ili ništa' u kojoj portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (36) revoltiran ulazi u svlačionicu tijekom poluvremena na utakmici protiv Porta i urla na suigrače.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo bolje igrati. Koji ku*ac? Užasni smo! - vikao je Ronaldo nakon čega mu je Cuadrado prišao i rekao 'da se ne brine'. 
Bilo je to tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u Torinu protiv Porta, pri vodstvu gostiju 1-0. 

- Igramo kao go*na! Ja igram kao go*no, također!- nastavio je Ronaldo na što mu je Cuadrado rekao da 'mora biti primjer ostalim igračima, a Portugalac je još više pobijesnio: 

- Igramo apsolutno užasno i hitno se trebamo sabrati! To je činjenica. Ovo je utakmica Lige prvaka i moramo pokazati osobnost!

Cuadrado je potom počeo vikati na Ronalda nakon čega je reagirao trener Juventusa Andrea Pirlo kako bi smirio uzavrelu atmosferu u svlačionici. 

- Dosta je bilo! Dosta, Juan, dosta, Cri! - govorio je Pirlo. 

Juventus je u drugom poluvremenu zabio dva gola (2-1), ali je pobjedom s konačnih 3-2 nakon produžetaka ispao iz Lige prvaka jer je Porto na račun gola u gostima bio bolji i prošao u najboljih osam u Europi. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • axl44 26.11.2021.

    Nek pita Ivana Balića kak igraju 🤣🤣🤣🤣🤣

  • ioiooik 26.11.2021.

    U toj utakmici je se upravo on sklonio u zivom zidu nakon cega je Juve primio gol i ispao iz LP

  • sljastrava 26.11.2021.

    Neka on upre,on samo čeka da mu lopta dođe na nogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare