To je to što me zanima!

VIDEO Ronaldo se vratio nakon kazne, navijači opet provocirali. Evo kako je ovaj put reagirao

Cristiano Ronaldo odradio je kaznu od jedne utakmice suspenzije koju je zaradio zbog neprimjerene geste koju je uputio navijačima. Oni su ga opet zezali uzvicima 'Messi, Messi'
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (39) jednostavno ne može pobjeći od Lionela Messija. Barem ne od njegovog imena, jer su ga navijači na utakmici Azijske Lige prvaka između Al Nassra i Al-Aina ponovno provocirali uzvicima 'Messi, Messi'.

Podsjetimo, Saudijci su nedavno suspendirali Cristiana na jednu utakmicu nakon što je u prvenstvenoj utakmici izveo neprimjerenu gestu usmjerenu navijačima, koji su ga provocirali uzvicima 'Messi, Messi'. 

Portugalac je odslužio svoju kaznu i vratio se u sastav Al Nassra za prvi susret Azijske Lige prvaka, u kojem je Al-Ain minimalnom pobjedom osigurao prednost uoči uzvrata u Rijadu.

Ronaldo je na poluvremenu utakmice hodao prema svlačionici kada su navijači počeli sa sada već prepoznatljivim uzvicima 'Messi, Messi'. Kimao je glavom u nevjerici, ali nije reagirao na provokaciju navijača, već je otišao do svlačionice i kasnije se vratio na teren.

MNOGI PRIČAJU I PIŠU O TOME Isplivala je snimka razgovora: Georgina otkrila Karleuši kad će se Cristiano Ronaldo umiroviti? PROVOCIRAO NAVIJAČE Ronaldo doznao kaznu nakon sramotne geste, a ovo je rekao: 'Navikli smo na to u Europi...'

Snimku te situacije možete vidjeti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kovač7 06.03.2024.

    Zalosno da ga uspoređuju s nogometnom prevarom Mesijem.  

  • axl44 05.03.2024.

    on je kao profesionalac, a nasjeda na te jeftine dječje fore 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • Hell_on_wheels 05.03.2024.

    Egoist

Komentiraj...
Vidi sve komentare