To je to što me zanima!

VIDEO Sahiti kao Modrić! 'Baš mi je Zelenika rekao: Prije tri mjeseca škarice, a sad ovo...'

Hajdukov Kosovar napravio je minijaturu u šesnaestercu Varaždinaca pa vanjskom stranom kopačke pogodio sami gornji desni kut
Vidi originalni članak

Emir Sahiti (24) propustio je dobar dio drugog dijela sezone zbog ozljede, polako se počeo vraćati u formu, a protiv Varaždina je natjerao 10.596 navijača Hajduka da se ustanu i zaplješću na fenomenalnom golu za 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kosovar je u 65. minuti na desnoj strani primio loptu koju mu je s druge strane terena vanjskom stranom kopačke poslao Yassine Benrahou, strijelac prvog gola.

Sahiti je prevario protivničkog stopera Matiju Kolarića, namjestio si loptu na vanjsku stranu desne kopačke i majstorski skinuo paučinu s desnih rašlji gola Olivera Zelenike!

Peti mu je to gol sezone u 26. nastupu, kojim je podsjetio na neke od majstorija Luke Modrića, i svakako kandidat za gol sezone u HNL-u. Ima i dvije asistencije.

- Iskreno, ušli smo u utakmicu da pobijedimo. Mislim da smo je i zaslužili. Igrali smo dobro, dali sve od sebe i tri boda ostaju ovdje. Nema nikakvog stresa, treniramo i radimo dobro, dali smo sve od sebe, od prvoga do posljednjega. Gol? Baš dobar, sretan sam što smo pobijedili, a onda zbog njega. Zabio sam nakon dva mjeseca što sam se vratio - rekao je Sahiti nakon utakmice.

Zelenika vam je nešto rekao nakon gola?

- Da. Prije tri mjeseca si zabio škarice, a sad ovo, kako to, pitao me. Rekao sam mu "Dragi, moram raditi na sebi, zabijam kako mogu". Vraćam se nakon dva mjeseca polako. Spreman sam za 60-70 minuta, dajem sve u svakoj utakmici i sretan sam što sam tu. Juniori? Baš sam sretan zbog njih. Nadam se da će pobijediti u ponedjeljak. Mi smo uz njih, cijela naša momčad. Ovo je Hajduk. Samo pobjeda!

Krasan gol Sahitija protiv Varaždina pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Oršić legenda * 23.04.2023.

    Slucajan gol,pobjegla mu lopta prek kopacke

  • el_kapitan_ 23.04.2023.

    onaj bakrarov za 2:1 na wc solji je bolji od ovoga

  • Dalmatinski čovik 1986 23.04.2023.

    Sajiti naš dalmatinac 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare