Obavijesti

Sport

Komentari 82

VIDEO Sahiti kao Modrić! 'Baš mi je Zelenika rekao: Prije tri mjeseca škarice, a sad ovo...'

VIDEO Sahiti kao Modrić! 'Baš mi je Zelenika  rekao: Prije tri mjeseca škarice, a sad ovo...'

Hajdukov Kosovar napravio je minijaturu u šesnaestercu Varaždinaca pa vanjskom stranom kopačke pogodio sami gornji desni kut

VIDEO

Emir Sahiti (24) propustio je dobar dio drugog dijela sezone zbog ozljede, polako se počeo vraćati u formu, a protiv Varaždina je natjerao 10.596 navijača Hajduka da se ustanu i zaplješću na fenomenalnom golu za 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači Hajduka nakon ulaska u finale 01:10

Kosovar je u 65. minuti na desnoj strani primio loptu koju mu je s druge strane terena vanjskom stranom kopačke poslao Yassine Benrahou, strijelac prvog gola.

Sahiti je prevario protivničkog stopera Matiju Kolarića, namjestio si loptu na vanjsku stranu desne kopačke i majstorski skinuo paučinu s desnih rašlji gola Olivera Zelenike!

Peti mu je to gol sezone u 26. nastupu, kojim je podsjetio na neke od majstorija Luke Modrića, i svakako kandidat za gol sezone u HNL-u. Ima i dvije asistencije.

- Iskreno, ušli smo u utakmicu da pobijedimo. Mislim da smo je i zaslužili. Igrali smo dobro, dali sve od sebe i tri boda ostaju ovdje. Nema nikakvog stresa, treniramo i radimo dobro, dali smo sve od sebe, od prvoga do posljednjega. Gol? Baš dobar, sretan sam što smo pobijedili, a onda zbog njega. Zabio sam nakon dva mjeseca što sam se vratio - rekao je Sahiti nakon utakmice.

Zelenika vam je nešto rekao nakon gola?

- Da. Prije tri mjeseca si zabio škarice, a sad ovo, kako to, pitao me. Rekao sam mu "Dragi, moram raditi na sebi, zabijam kako mogu". Vraćam se nakon dva mjeseca polako. Spreman sam za 60-70 minuta, dajem sve u svakoj utakmici i sretan sam što sam tu. Juniori? Baš sam sretan zbog njih. Nadam se da će pobijediti u ponedjeljak. Mi smo uz njih, cijela naša momčad. Ovo je Hajduk. Samo pobjeda!

Krasan gol Sahitija protiv Varaždina pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara