To je to što me zanima!

VIDEO Schumacherov sin osvojio prve bodove u Formuli 1. Sestra Gina: 'Za mene je on pobjednik'

Sin legendarnog F1 vozača minulog je vikenda došao do prvih bodova u 31. utrci na najvećoj svjetskoj pozornici. Toliko osporavan i kritiziran, Mick je sada pokazao da u njemu ima 'ono nešto'...
Vidi originalni članak

Šampanjac, fešta... Ne. Na Silverstoneu se nije slavila pobjeda ili postolje Micka Schumachera (23), već prvi bodovi u Formuli 1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sin legendarnog F1 vozača minulog je vikenda došao do prvih bodova u 31. utrci na najvećoj svjetskoj pozornici. Toliko osporavan i kritiziran, Mick je sada pokazao da mu možda treba vremena da se zagrije, no da u njemu ima 'ono nešto'. Hoće li to biti dovoljno za neke veće uspjehe, vrijeme će pokazati...

U jubilarnoj 10. utrci sezone, Schumacher je zauzeto osmo mjesto, a u njegovom taboru slavilo se kao da je pobijedio. Sestra Gina zalila ga je pjenušcem i na Instagram priči napisala: "Za mene je pobjednik".

Podsjetimo, Mick je prije dvije godine bio testni vozač Alfa Romea i Haasa, koji mu je dao ugovor. U prvoj sezoni najbolji rezultat mu je bilo 12. mjesto u Mađarskoj, a ove na otvaranju u Bahreinu, kada je završio jedanaesti.

KINEZ JE DOBRO Nakon strašne nesreće klizio je naglavačke u bolidu pa završio u zidu: OK je, spasio me HALO

Mick je s prva četiri boda sada zauzeo 17. mjesto u ukupnom poretku, a na dnu ostavio Nicholasa Latifija i Nica Hülkenberga, koji ove sezone još nisu osvojili bodove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare