To je to što me zanima!

VIDEO Šeik pozdravio brazilsku navijačicu, supruzi to nije sjelo

Zovu je kraljicom stila, Vogue ju je proglasio jednom od najljepše odjevenih žena svijeta, a na utakmici Brazila i Švicarske nije joj sjeo suprugov pozdrav Brazilki
Vidi originalni članak

Vlasnica jedne modne agencije, influencerica i navijačica Brazila Desirée Soares Galvão Bueno boravi ovih dana u Katru na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a njena snimka s utakmice Brazila i Švicarske postala je hit na društvenim mrežama.

Desirée je snimala svečanu ložu Stadiona 974 gdje ju je srdačno pozdravio šeik Hamad bin Khalifa Al-Thani (70), bivši katarski emir čije se bogatstvo procjenjuje na više od dvije milijarde dolara.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Desirée Soares Galvão Bueno (@desireesoares)

Nekoliko metara pokraj njega sve je kamenim pogledom popratila šeikova supruga Moza bint Nasser (63). Nju zovu kraljicom stila, a prije sedam godina časopis Vogue proglasio ju je jednom od pet najbolje odjevenih žena svijeta.

Al-Thani i Nasser vjenčali su se 1977., kad je ona napunila 18 godina. Imaju pet sinova i dvije kćeri, a osim nje, šeik ima još dvije supruge, ali one se ne pokazuju u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Moza bint Nasser (@mozabintnasser)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vilnius 30.11.2022.

    Baš se nju puno pita u svemu tome...

  • TamnoCrni 30.11.2022.

    Sigorno i kod njih zene "dirigiraju" kao i nase samo nas "zapad" uvjerava na suprotno pun ljubomore na arapske zemlje koje plivaju u novcu a njima to ne uspjeva. Pa ajmo pljuvat po arapima i ljudskim pravima! Kakva smo mi prava imali u vrijeme korone? Nikakva. Kapitalisticka diktatura, a ne demokracija i gazenje ljudskih prava.

  • Elektrasex 30.11.2022.

    ahahahha nije joj sjelo a ovaj ima jos dvije supruge uz nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare