To je to što me zanima!

VIDEO Šibenčani slavili protiv Slavena i pobjegli Gorici na +10

Šibenčani su s ovom pobjedom ostali deveti, ali sada imaju velikih 10 bodova više od posljednje Gorice, dok su zaostatak za sedmom Lokomotivom i osmom Rijekom smanjili na šest bodova
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 22. kola HNL-a Šibenik je kao gost u Koprivnici svladao Slaven Belupo sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Stefan Perić u 19. minuti.

Hiroš je izveo korner, a na petercu je najbrže do lopte stigao šibenski stoper iz snažnim udarcem glavom zatresao mrežu.

Gol Perića pogledajte ovdje

Šibenčani su s ovom pobjedom ostali deveti, ali sada imaju velikih 10 bodova više od posljednje Gorice, dok su zaostatak za sedmom Lokomotivom i osmom Rijekom smanjili na šest bodova. Slaven Belupo je, pak, ostao četvrti sa 29 bodova, dva više od pete Istre 1961 koja je odigrala dva susreta manje i šestog Varaždina koji je odigrao jedan susret manje, dok mu treći Osijek i dalje bježi šest bodova.

DOLAZI PRVAK Varaždinci predstavili pojačanja pred susret s Dinamom. Brodić: Nije mi ovo posebna utakmica VIDEO: OSIJEK U MINI-KRIZI Poms: Lovrić još ima problem s leđima i neće igrati. Gržan: Istra igra lijepo, pomela je Hajduk...

Na čelu je Dinamo sa 49 bodova, osam manje uz utakmicu više ima drugi Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ZG - KAJ 17.02.2023.

    E, moj Cacicu...A tebi Gorica i Slaven uzmu 4 boda...

  • Dalmatinski čovik 17.02.2023.

    Bravo za Šibenik 💪👍

  • Orfej 17.02.2023.

    Ode Gorica nažalost u drugu ligu. Skoro sve zemlje imaju 18 ili 20 ekipa, a mi samo 10 u prvoj ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare