To je to što me zanima!

VIDEO Sjajna asistencija Sose, Kovačev Wolfsburg deklasirao

Za razliku od Lige prvaka, gdje su Bavarci i dalje besprijekorni i već su osigurali osminu finala, Bayernu u domaćem prvenstvu još ne ide po planu. Ipak, današnjom pobjedom stvari su se "vratile u normalu"
Vidi originalni članak

Nogometaši minhenskog Bayerna pobijedili su na Allianz Areni Mainz sa 6-2 u 12. kolu Bundeslige i zasjeli na vrh ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od europske Lige prvaka, gdje su nakon pet utakmica i dalje besprijekorni i već su osigurali nastup u osmini finala, bavarskom nogometnom velikanu u domaćem prvenstvu još ne ide po planu. U svom dvanaestom susretu u Bundesligi ostvario je tek sedmu pobjedu, a ima i četiri remija i poraz u domaćem ogledu protiv Augsburga.

Momčad 35-godišnjeg stratega Juliana Nagelsmanna udarila je temelje za pobjedu nad suparnicima iz Mainza već u prvom poluvremenu, kada su zabijali Serge Gnabry (5), Jamal Musiala (28) i Senegalac Sadio Mane (43), a u drugom poluvremenu posao su dovršili Leon Goretzka (58), Francuz Mathys Tel (79) i Kamerunac Eric Maxim Choupo-Moting (86).

Za Mainz je prvi pogodak u završnici prvog poluvremena postigao Švicarac Silvan Widmer, a drugi Danac Marcus Ingvartsen (82). Josip Stanišić je ostao na klupi Bavaraca.

Bayernovi najbliži pratitelji također će izaći na veliku scenu u nedjelju, Union Berlin ugostit će Borussiju Mönchengladbach i Freiburg igra u gostima kod Gelsenkirchena.

Leipzig je na svom terenu svladao Bayer iz Leverkusena s 2-0, a Joško Gvardiol je ušao u igru u 46. minuti. Među strijelce za momčad iz istočnog dijela Njemačke upisali su se Francuz Christopher Nkunku (32) i njemački reprezentativac Timo Werner (83).

Wolfsburg je kod kuće pobijedio Bochum rezultatom 4-0, a za Vukove su pogađali Felix Nmecha (27, 58), Ridle Baku (35) i Danac Jonas Wind (80). Josip Brekalo je ušao u igru za domaće u 81. minuti.

Stuttgart je u samoj konačnici slomio otpor Augsburga i slavio 2-1. Odlučujući pogodak za momčad iz Stuttgarta postigao je Waldemar Anton u drugoj minuti sudačke nadoknade. Prije toga za domaćine su zabili Gvinejac Serhou Guirassy (15) na asistenciju Borne Sose, a za goste iz Augsburga Florian Niederlechner (4).

VIDEO SOSINE ASISTENCIJE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dubrava boys 30.10.2022.

    Brekala nazalost nema na mapi,dok se tata (koji sve zna) ne makne nema tu kruha za maloga.. i Katar mu je unistio sa svojim pametovanjem

  • ChandlerBing4 29.10.2022.

    I to desnom nogom. Ako odigra dobro SP neki klubovi ce zaliti sto nisu dali 20 milijuna za njega jer ce onda vrijediti najmanje duplo vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare