Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Sjajna asistencija Sose, Kovačev Wolfsburg deklasirao

VIDEO Sjajna asistencija Sose, Kovačev Wolfsburg deklasirao

Za razliku od Lige prvaka, gdje su Bavarci i dalje besprijekorni i već su osigurali osminu finala, Bayernu u domaćem prvenstvu još ne ide po planu. Ipak, današnjom pobjedom stvari su se "vratile u normalu"

VIDEO

Nogometaši minhenskog Bayerna pobijedili su na Allianz Areni Mainz sa 6-2 u 12. kolu Bundeslige i zasjeli na vrh ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Wolfsburgu VIDEO

Za razliku od europske Lige prvaka, gdje su nakon pet utakmica i dalje besprijekorni i već su osigurali nastup u osmini finala, bavarskom nogometnom velikanu u domaćem prvenstvu još ne ide po planu. U svom dvanaestom susretu u Bundesligi ostvario je tek sedmu pobjedu, a ima i četiri remija i poraz u domaćem ogledu protiv Augsburga.

Momčad 35-godišnjeg stratega Juliana Nagelsmanna udarila je temelje za pobjedu nad suparnicima iz Mainza već u prvom poluvremenu, kada su zabijali Serge Gnabry (5), Jamal Musiala (28) i Senegalac Sadio Mane (43), a u drugom poluvremenu posao su dovršili Leon Goretzka (58), Francuz Mathys Tel (79) i Kamerunac Eric Maxim Choupo-Moting (86).

Za Mainz je prvi pogodak u završnici prvog poluvremena postigao Švicarac Silvan Widmer, a drugi Danac Marcus Ingvartsen (82). Josip Stanišić je ostao na klupi Bavaraca.

Bayernovi najbliži pratitelji također će izaći na veliku scenu u nedjelju, Union Berlin ugostit će Borussiju Mönchengladbach i Freiburg igra u gostima kod Gelsenkirchena.

Leipzig je na svom terenu svladao Bayer iz Leverkusena s 2-0, a Joško Gvardiol je ušao u igru u 46. minuti. Među strijelce za momčad iz istočnog dijela Njemačke upisali su se Francuz Christopher Nkunku (32) i njemački reprezentativac Timo Werner (83).

Wolfsburg je kod kuće pobijedio Bochum rezultatom 4-0, a za Vukove su pogađali Felix Nmecha (27, 58), Ridle Baku (35) i Danac Jonas Wind (80). Josip Brekalo je ušao u igru za domaće u 81. minuti.

Stuttgart je u samoj konačnici slomio otpor Augsburga i slavio 2-1. Odlučujući pogodak za momčad iz Stuttgarta postigao je Waldemar Anton u drugoj minuti sudačke nadoknade. Prije toga za domaćine su zabili Gvinejac Serhou Guirassy (15) na asistenciju Borne Sose, a za goste iz Augsburga Florian Niederlechner (4).

VIDEO SOSINE ASISTENCIJE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika