To je to što me zanima!

VIDEO Sjajni Vušković ponovno trese mrežu! Zabio je u pobjedi, navijači Spursa ga jedva čekaju

Vušković je na posdubi u Radomiaku iz Tottenhama, koji ga je kupio od Hajduka za 14 milijuna eura. Splitski klub nije imao opciju zadržati ga do kraja sezone, a sad bi im bio od velike koristi s obzirom na ozljede
Vidi originalni članak

Talentirani hrvatski stoper Luka Vušković (17) zabio je drugu utakmicu u nizu za poljskog prvoligaša Radomiak Radoma, koji je gostovao kod Piasta u 24. kolu poljske lige. Bivši hajdukovac prošlu je utakmicu zabio u pobjedi protiv Stal Mieleca glavom, a opet je zabio gol u kaznenom prostoru.

Za gol mu je trebalo pet minuta utakmice. Njegov Radomiak izveo je aut, a Vušković je silovito pucao u blok. Opet je pokušao nakon odbijanca i zabio gol koji možete pogledati klikom OVDJE.

Radomiak je pobijedio 3-2 na utakmici i zauzeo deveto mjesto u poljskom prvenstvu. Podsjetimo, Vušković je na posdubi u Radomiaku iz Tottenhama, koji ga je kupio od Hajduka za 14 milijuna eura.

Splitski klub nije imao opciju zadržati Vuškovića do kraja sezone, a sad bi im bio od velike koristi, s obzirom na probleme s ozljedama u sastavu Miroslava Karoglana.

Konačnu odluku donio je Tottenham, koji ga je poslao u Poljsku, a čini se kako se mladi stoper tamo vrlo dobro snašao. Zato navijači londonskog kluba jedva čekaju dolazak Hrvata, koji bi se Spursima trebao pridružiti u veljači 2025. kada će napuniti 18 godina.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • gnojna družina 09.03.2024.

    Ajmo realno, nitko u tothamu nezna da on postoji

  • normic 09.03.2024.

    Svaka cast mali i samo nastavi tako i ostani svoj u glavi jer to je najbitnije. Ima ih s puno vise talenta,ali nije im bas pomoglo u karijeri......bas naprotiv. Umislili su da mogu kako hoce,a kad shvate da ne mogu vec je kasno

  • soriso 09.03.2024.

    Bravo Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare