To je to što me zanima!

VIDEO Skandal u Premier ligi: Pomoćni sudac laktom udario zvijezdu Liverpoola u glavu

Liverpoolov bek prišao je pomoćnom sucu na kraju prvog poluvremena, koji je refleksno podigao ruku i udario ga laktom u glavu. Kazna bi mogla biti prilično oštra
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola i Arsenala odigrali su 2-2 u uzbudljivom derbiju 30. kola Premier lige. 'Topnike' je čekao težak zadatak na putu do titule i imali su pobjedu do zadnjih trenutaka kada je bod 'redsima' u 87. minuti osigurao Roberto Firmino.

POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Spektakl u režiji Arsenala i Liverpoola! Golijada u derbiju

Susret je pružio obilje akcije, no obilježio ga je i nesvakidašnji incident između zvijezde Liverpoola Andrewa Robertsona i pomoćnog suca Constantinea Hatzidakisa.

Liverpoolov bek prišao je pomoćnom sucu na kraju prvog poluvremena, koji je refleksno podigao ruku i udario ga laktom u glavu. U početku nije bilo jasno što se točno dogodilo, međutim naknadno su se pojavile snimke koje jasno prikazuju što je bilo.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Nakon utakmice oglasila se sudačka komisija engleskog nogometnog saveza.

- Svjesni smo incidenta koji uključuje pomoćnog suca Constantinea Hatzidakisa i braniča Liverpoola Andrewa Robertsona u poluvremenu susreta Liverpoola i Arsenala na Anfieldu. Razmotrit ćemo stvar u cijelosti - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jopazg 10.04.2023.

    Predobra tekma!

  • xajduk split srpsko ime tooo 09.04.2023.

    Tak treba i neki sudac opizditi letvu

  • dnelst 09.04.2023.

    Triba je i Livaja onoga nenamjerno zakaciti laktom

Komentiraj...
Vidi sve komentare