To je to što me zanima!

VIDEO Slavili ulazak u play-off za Primeru, a onda nastao muk

Odnekud, do nogometaša Ovieda na travnjaku došla je informacija da je Girona i izgubila. Istog trenutka počelo je veliko slavlje, igrači su se bacali na hrpu, a onda - muk. Ostaju drugoligaši
Vidi originalni članak

Da se ne treba veseliti prije nego si 100 posto siguran u nešto, bolno u se uvjerili i nogometaši španjolskog drugoligaša Real Ovieda.

U zadnjem kolu osnovnog dijela Segunde pobjedili su Ibizu 3-2. Ono što je njima još trebalo da bi izborili dodatne kvalifikacije za Primeru, bio je poraz Girone.

VIDEO: PROSLAVA REALOVACA Kroos: Luka je osjećao što i ja, to je teško opisati. Modrić: Plan je igrati sve četiri za Hrvatsku

I, odnekud, do nogometaša Ovieda na travnjaku došla je informacija da je Girona i izgubila. Istog trenutka počelo je veliko slavlje, igrači su se bacali na hrpu, a onda - muk.

Osmijehe su zamijenili ozbiljni izrazi lica, kasnije i nevjerica. Girona nije izgubila, već je odigrala 0-0 protiv Burgosa i ona kao šesta ide u doigravanje!

U Oviedu su uzeli i mobitele kako bi se uvjerili, a kad jesu... Shvatili su da ostaju drugoligaši do daljnjega.

U Primeru izravno odlaze Almeria i Valladolid, dok će se za preostalo mjesto u boriti Eibar, Las Palmas, Tenerife i Girona.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Provokator__24 30.05.2022.

    Tako u hajduku već 17 godina slave titulu prvaka 🥴

  • 30.05.2022.

    treba reci da je prije zadnjeg kola Eibar bio prvi i isao u goste zadnjem timu druge lige koji nije imao sanse za ostanak. i naravno nisu izvukli ni X. ta segunda se namjesta na veliko

  • Hull City 30.05.2022.

    kako su slavili ulazak u primeru ako bi isli tek u dodatne kvalifikacije?🤢

Komentiraj...
Vidi sve komentare