To je to što me zanima!

VIDEO Slovenci u čudu: Poljaci su im prije polufinala Eura kao himnu pustili 'Bože pravde'

Bili su slovenski reprezentativci u nevjerici nakon što ih je na razglasu dočekala srpska himna, a jedan se odbojkaš raširenih ruku počeo buniti na što su reagirali organizatori
Vidi originalni članak

Czesiek, Slovenia, Czesiek Slo-ve-ni-a, zaustavljao je spiker ton majstora nakon što je prije polufinala Europskog prvenstva u odbojci umjesto slovenske himne 'Zdravljice', na razglasu bila srpska himna 'Bože pravde'. Poljaci koji su domaćini prvenstva, ali i suparnici Slovencima u polufinalu su napravili veliku pogrešku, ali to je samo dodatno motiviralo goste.

OPROSTIO SE KAPETAN CIMA 'Doselio sam iz Bjelorusije, a ni kad su me suspendirali, nisam se htio odreći hrvatskog dresa'

U nevjerici su bili slovenski reprezentativci, te je jedan napustio red i raširio ruke nakon čega je službeni spiker reagirao i tražio da se pusti prava himna. Domaća publika zviždala je svojim ljudima i zapljeskala nakon što su Slovencima pustili pravu himnu. Naravno da je bilo kasno jer je pogreška već napravljena, ali što je - tu je.

Video možete pogledati OVDJE

Slovenci su izgubili prvi set 25-17, ali nakon toga su uraganski krenuli i uzeli sljedeća dva seta (32-30, 25-16), a u nevjerojatnoj drami petog seta Slovenci su slavili 37-35 i tako iznenadili domaćine.

Slovenci će u finalu igrati protiv Talijana koji su slavili protiv Srbije 3-1, a Poljaci će na utakmici za 3. mjesto moći 'u miru' pustiti 'Bože pravde' prije utakmice. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Idi na 24sata

Komentari 60

  • napiši 19.09.2021.

    Svaka čast Poljaci...S himnom ste pogodili u sridu... Sasvim primjereno za alpske srbe....

  • Mendieta6 19.09.2021.

    Lako se to rijesi, sljedeci put poljacima pustit njemacku himnu.

  • Sport10 19.09.2021.

    bravo Slovenija, čestitam,

Komentiraj...
Vidi sve komentare