To je to što me zanima!

VIDEO 'Slušaj, ne pričaj ništa!' Červar ostavio sve bez teksta

Mu*a imate i to treba imati. Ništa, idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam, rekao je izbornik u kratkom obraćanju pred sam kraj utakmice, kad smo već bili slomili Katar
Vidi originalni članak

Naše minute odmora su naša baština, našalio se novinar Bernard Jurišić nakon utakmice Hrvatske i Katara (26-24) na Svjetskom rukometnom prvenstvu, a jedan takav, za anale, bio je i ovaj utorak.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši nakon Katara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lino Červar prekinuo je napad Hrvatske na 26-23, minutu i pol do kraja. Pobjeda je praktički bila u džepu, trebalo je samo dohvatiti malo zraka.

- Slušaj, ne pričaj ništa - rekao je u startu odmah Lino, koji inače iskusnijim igračima koji put dozvoljava da drže riječ na minuti odmora.

Ne i ovaj put.

DOSJETKE KINE KALEBA 'Šego je gledao Teu kako brani. Ha, trebamo igrati na sedmerce'

- Tako se, dečki, bori, tako. Svaka vam čast, vi mladi! Mu*a imate i to treba imati. Ništa, idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam - bilo je sve što je rekao Červar.

Dovoljno.

Kad se lomila utakmica, uveo je u igru mlade Josipa Šarca (22) i Halila Jaganjca (22). O Ivanu Martinoviću (23) više ne treba ni trošiti riječi, čovjek je apsolutno otkriće. Katarcima je zabio tri gola.

- Čovjek može biti mlad, ali odlučuje glava, a oni su bili mladi... Oni su pokazali odvažnost, neustrašivost. Pa vidite Martinovića, promaši pa smogne snage da proba još jednom, to je karakteristika pobjednika - rekao je Lino nakon utakmice.

KOMENTAR Egipatsko sunce kreće djelovati, a mu*a je pokazao i Lino Červar

A sad - put Kaira.

Červarov time-out možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • zolymedimurje@gmail.com 20.01.2021.

    Pored ovakve klase igraca svaki bi dobar trener ostvarivao uspjeh medutim Lino daj djete materi i okani se rukometa. Upropastio si dvije fenomenalne generacije top igraca i HR rukomet si unistio.

  • brocker 20.01.2021.

    kladim se da deda za pola ekipe nezna kak se koji zove

  • x00x 20.01.2021.

    time out za pamcenje jer prvi put iraci nisu pricali umjesto trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare