Obavijesti

Sport

Komentari 242

VIDEO 'Slušaj, ne pričaj ništa!' Červar ostavio sve bez teksta

VIDEO 'Slušaj, ne pričaj ništa!' Červar ostavio sve bez teksta

Mu*a imate i to treba imati. Ništa, idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam, rekao je izbornik u kratkom obraćanju pred sam kraj utakmice, kad smo već bili slomili Katar

VIDEO

Naše minute odmora su naša baština, našalio se novinar Bernard Jurišić nakon utakmice Hrvatske i Katara (26-24) na Svjetskom rukometnom prvenstvu, a jedan takav, za anale, bio je i ovaj utorak.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši nakon Katara

Pokretanje videa...

Rukometaši nakon Katara 04:13

Lino Červar prekinuo je napad Hrvatske na 26-23, minutu i pol do kraja. Pobjeda je praktički bila u džepu, trebalo je samo dohvatiti malo zraka.

- Slušaj, ne pričaj ništa - rekao je u startu odmah Lino, koji inače iskusnijim igračima koji put dozvoljava da drže riječ na minuti odmora.

Ne i ovaj put.

- Tako se, dečki, bori, tako. Svaka vam čast, vi mladi! Mu*a imate i to treba imati. Ništa, idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam - bilo je sve što je rekao Červar.

Dovoljno.

Kad se lomila utakmica, uveo je u igru mlade Josipa Šarca (22) i Halila Jaganjca (22). O Ivanu Martinoviću (23) više ne treba ni trošiti riječi, čovjek je apsolutno otkriće. Katarcima je zabio tri gola.

- Čovjek može biti mlad, ali odlučuje glava, a oni su bili mladi... Oni su pokazali odvažnost, neustrašivost. Pa vidite Martinovića, promaši pa smogne snage da proba još jednom, to je karakteristika pobjednika - rekao je Lino nakon utakmice.

A sad - put Kaira.

Červarov time-out možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje