To je to što me zanima!

VIDEO Čudesna predstava Sose! Zakuhao eurogol pa vrhunski asistirao. Pogledajte majstoriju

Hrvatski reprezentativac prvo je poslao loptu u gužvu nakon čega je uslijedio fenomenalan gol Japanca Ita. A onda je izveo pravu bravuru. Krasno je vanjskom proigrao suigrača u velikom slavlju Stuttgarta
Vidi originalni članak

Nogometaši Stuttgarta su na Uskrs otišli u goste Bochumu. Sudar 27. kola Bundeslige pružio je izravni okršaj dvije momčadi koje se bore za ostanak u najvišem rangu njemačkog nogometa. I isporučio spektakl. Stuttgart je u uzbudljivoj utakmici slavio 3-2, a kod dva gola sudjelovao je hrvatski reprezentativac Borna Sosa (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo poluvrijeme bolje su iskoristili gostujući nogometaši našeg Sose, koji je sudjelovao kod vodećeg pogotka. Stuttgart je u 14. minuti odigrao akciju po desnoj strani nakon čega je lopta stigla do hrvatskog reprezentativca na lijevoj.

Sosa je sa svoje pozicije, neometan, ubacio u sredinu, no obrana Bochuma promptno je reagirala. Ipak, lopta se odbila do Hirokija Ita, koji je bio član japanske reprezentacije u šesnaestini finala Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske odgledavši susret s klupe, a onda je uslijedio fantastičan potez.

Ito je odapeo s ruba kaznenog prostora i fenomenalno pogodio od prečke. Bio je to zaista prekrasan pogodak Japanca s kojim je Stuttgart na poluvrijeme otišao s prednošću 1-0.

VIDEO GOLA OVDJE

Nastavak je pružio obilje akcije. Bochum je izjednačio u 58. minuti pogotkom Stogera iz penala, no uslijedila je prava majstorija Borne Sose dvije minute kasnije. Prvi ubačaj nije prošao, lopta mu se vratila, a onda je izvanrednom vanjskom pronašao Guirassyja. Čudesna asistencija hrvatskog beka vratila je Stuttgart u prednost. Bila mu je to deseta ove sezone (sedma u Bundesligi, tri ima u kupu).

VIDEO ASISTA OVDJE

Priči je u 63. minuti bio kraj. Millot i Vagnoman su odigrali akciju, potonji je zabio za 3-1, a domaći sastav je do kraja samo ublažio poraz golom Hoffmana u 85. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • direktor_11 10.04.2023.

    Za reprezentaciju igra jako loše.

  • -777- 10.04.2023.

    A u reprezentaciji ne prođe centar prema naprijed. Ok. ovdje igra WINBECK-a ali opet....

  • loler23 09.04.2023.

    Uskoro u neki bolji klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare