Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Čudesna predstava Sose! Zakuhao eurogol pa vrhunski asistirao. Pogledajte majstoriju

VIDEO Čudesna predstava Sose! Zakuhao eurogol pa vrhunski asistirao. Pogledajte majstoriju

Hrvatski reprezentativac prvo je poslao loptu u gužvu nakon čega je uslijedio fenomenalan gol Japanca Ita. A onda je izveo pravu bravuru. Krasno je vanjskom proigrao suigrača u velikom slavlju Stuttgarta

VIDEO

Nogometaši Stuttgarta su na Uskrs otišli u goste Bochumu. Sudar 27. kola Bundeslige pružio je izravni okršaj dvije momčadi koje se bore za ostanak u najvišem rangu njemačkog nogometa. I isporučio spektakl. Stuttgart je u uzbudljivoj utakmici slavio 3-2, a kod dva gola sudjelovao je hrvatski reprezentativac Borna Sosa (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol o Sosi: Borna je najzgodniji 00:42

Prvo poluvrijeme bolje su iskoristili gostujući nogometaši našeg Sose, koji je sudjelovao kod vodećeg pogotka. Stuttgart je u 14. minuti odigrao akciju po desnoj strani nakon čega je lopta stigla do hrvatskog reprezentativca na lijevoj.

Sosa je sa svoje pozicije, neometan, ubacio u sredinu, no obrana Bochuma promptno je reagirala. Ipak, lopta se odbila do Hirokija Ita, koji je bio član japanske reprezentacije u šesnaestini finala Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske odgledavši susret s klupe, a onda je uslijedio fantastičan potez.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru

Ito je odapeo s ruba kaznenog prostora i fenomenalno pogodio od prečke. Bio je to zaista prekrasan pogodak Japanca s kojim je Stuttgart na poluvrijeme otišao s prednošću 1-0.

VIDEO GOLA OVDJE

Nastavak je pružio obilje akcije. Bochum je izjednačio u 58. minuti pogotkom Stogera iz penala, no uslijedila je prava majstorija Borne Sose dvije minute kasnije. Prvi ubačaj nije prošao, lopta mu se vratila, a onda je izvanrednom vanjskom pronašao Guirassyja. Čudesna asistencija hrvatskog beka vratila je Stuttgart u prednost. Bila mu je to deseta ove sezone (sedma u Bundesligi, tri ima u kupu).

VfB Stuttgart - Hertha BSC Berlin

VIDEO ASISTA OVDJE

Priči je u 63. minuti bio kraj. Millot i Vagnoman su odigrali akciju, potonji je zabio za 3-1, a domaći sastav je do kraja samo ublažio poraz golom Hoffmana u 85. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše