To je to što me zanima!

VIDEO Blamaže igrača Atletica: Felipe 'mesar', Savić udara sve redom, a Vrsaljko bi se potukao

Posljednji trenuci uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka na Wandi Metropolitano sramota su za nogomet, a možda bi bilo drugačije da je Simeone bio pametniji, zreliji od svojih igrača...
Vidi originalni članak

Nogometni fanatizam Atletico Madrida prešao je baš sve granice u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Wandi Metropolitano!

Brazilac Felipe krvnički je tukao nogometaše Manchester Cityja tijekom cijele utakmice, točnije do trenutka kada je dobio drugi žuti i napustio travnjak. Prvo je razbio glavu Fodenu koji je ostatak utakmice igrao sa zavojem, a onda oštro startao na De Bruynea, koji je zbog ozljede gležnja mora napustiti igru. Kasnije se opet vratio maltretiranju Fodena i mučki ga udario s leđa. Kada mu je sudac Siebert pokazao drugi žuti karton, Felipe nije mogao vjerovati, kao da ga nije zaslužio već u ranijoj fazi susreta. Doista nevjerojatno.

'Žutu minutu', odnosno više njih, u posljednjim trenucima regularnog dijela vremena imao je Crnogorac Stefan Savić. Njega je, pak, naživciralo valjanje Fodena, kojega je pred njegovim očima Felipe sastavio sa zemljom. Čupao je Savić mladog Engleza s poda, a onda je uletio Zinčenko sa zagrijavanja i spriječio veći incident. Zatim je krenuo u prepucavanje sa Grealishom, kojega je čupao za kosu! 

ZAKUHAO FRKU 'Sramota Atleticovih igrača, Savić se ponašao kao budala'

A da su Hrvati i drugu večer u nizu u središtu pozornosti pobrinuo se Šime Vrsaljko koji nas, za razliku od Luke Modriće, nije prezentirao u lijepom svijetlu. Dok su se Grealishevi i Savićevi putevi napokon razišli, za njima je u tunelu krenula i druga veća skupina posvađanih nogometaša. Zasad nije jasno na koga se Zadranin točno okomio, ali je, sudeći prema snimci, gađao Engleze bocom i - pljuvačkom. 

Možda se sve ovo ne bi dogodilo da je Diego Simeone bio pametniji, zreliji od svojih igrača. Umjesto toga, Argentinac je uletavao u teren zbog čega ga je Oblak morao smirivati.

A što je u pozadini cijelog incidenta? To što su se nogometaši Cityja valjali po podu zadnjih desetak minuta? Pa to rade svi u današnjem nogometu, a pogotovo nogometaši Atletica. 
REAKCIJE TRENERA Simeone: S prijezirom nas hvale elokventniji, no nismo mi glupi

Idi na 24sata

Komentari 68

  • MrHorilij21 14.04.2022.

    svaka cast za Atletico, ne razumijem sta je sa svima da se zgrazaju, a ekipa predstavlja mentalitet nas kao naroda, svasta, bas ste dlusional

  • Prki 14.04.2022.

    Kakav trener takva ekipa i takvi igači, neinteligencija i primitivizam se očito privlače.

  • nohname 14.04.2022.

    Hahah kako je Savić povukao Grealisha za kosu😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare