To je to što me zanima!

VIDEO Sukob Srba i Nijemaca u Kölnu! Policija je imala posla

Došlo je do međusobnog gađanja stolicama i drugim predmetima, a vrlo brzo stigla je i policija. Srećom, policija je brzo reagirala i spriječila je veće incidente
Vidi originalni članak

Köln je još od jučer u opsadnom stanju, a danas će mjere opreza dostići svoj vrhunac. Utakmica je na rasporedu u 19 sati, a vlasti su se u tom njemačkom gradu odlučile poduzeti sve što je u njihovoj moći kako bi spriječili mogući 'rat' na ulicama.

Tako su zbog straha od velikih nereda na ulicama odlučili da će škole i fakulteti danas raditi skraćeno, a učenici i studenti kući su mogli krenuti već u 12 sati.

Bila je to pametna odluka budući da je danas na ulicama grada došlo do sukoba navijača njemačkog i srpskog kluba.

VIDEO

Nekoliko sati prije početka utakmice na Rudolfplatzu je došlo do tučnjave navijača u kojoj je sudjelovalo stotinjak osoba.

VIDEO

Kurir piše da je nekoliko pristalica Kolna napalo Delije koje nisu ostale dužne. Došlo je do međusobnog gađanja stolicama i drugim predmetima, a vrlo brzo stigla je i policija.

Srećom, policija je brzo reagirala i spriječila je veće incidente. Njemački mediji navode kako je privedeno 30-tak osoba većinom gostujućih navijača. Još sinoć je privedeno osam navijača Crvene Zvezde.
 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • digić 29.09.2017.

    Daj si zamisli kak su oni slobodni kaj da su u svojoj otađbini,ali nema još uvjek švabi to rešavaju brzo i efikasno.

  • sol 29.09.2017.

    Jeli policija dobila soje?

  • BernCity83 29.09.2017.

    Hrvatski klub je igro u Milanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare