To je to što me zanima!

VIDEO Tako to radi naš Gvardiol! Joško je strašno zabio 'slabijom' nogom prvi gol za 'građane'

Hrvatski reprezentativac dočekao je dodavanje jednog mu od boljih prijatelja u svlačionici Jacka Grealisha, a onda zapucao s 20 metara iskosa i strašno pogodio
Vidi originalni članak

O odgovornosti i igri u obrani ne treba govoriti, a u napadu je jednostavno 'bilo u zraku' zadnjih mjesec dana da će Joško Gvardiol (21) ubrzo zabiti prvijenac u dresu Manchester Cityja što je i napravio! Hrvatski reprezentativac strašno je pogodio za preokret na Santiago Bernabeuu i doveo 'građane' u vodstvo 3-2 (1-2). 

ČUDESNA UTAKMICA VIDEO Kakvi golovi u Madridu: Lukavi Silva, sretni Camavinga, vrhunski Foden i strašni Fede

I u Premiershipu se Joško izuzetno trudio u napadačkom dijelu, bilo ga je posvuda, a okrunio je to na najljepši mogući način. Nakon što su poveli u Madridu, 'građani' su se našli u zaostatku desetak minuta kasnije, a onda su na krilima odličnog Fodena i Joška vratili u prednost na gostujućem terenu. 

Loptu mu je ostavio jedan od najboljih prijatelja u svlačionici Jack Grealish, a Joško je prihvatio dodavanje i desnom nogom vrhunski odapeo i pogodio pokraj nemoćnog Lunina. Gol Gvardiola možete pogledati OVDJE. No, nije radost Cityja dugo trajala jer je još jednim krasnim golom na utakmici izjednačio Real preko Valverdea (3-3)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Šarena maska 09.04.2024.

    Ajmo redakcija sad svršavat

  • universe 09.04.2024.

    Kovačić je najveća nogometna prevara. 90% lopti daje unatrag. Svaka čast njegovom menadžeru jer je takvog igrača uspio prodati trenutačno najboljem klubu na svijetu.

  • ping-pong 09.04.2024.

    Bravo za Gvardiola, svaka čast! Samo da nije išao preduboko u peterac možda bi uspio blokirati Valverdea za 3:3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare