To je to što me zanima!

VIDEO Tko je kriv? Pogledajte kako je Hamilton udario Maxa

Lewis Hamilton i Max Verstappen glavni su konkurenti za naslov. Britanac je skršio Nizozemca već u prvom krugu, a nakon što je zamijenio oštećeno prednje krilo utrku nastavio s drugog mjesta
Vidi originalni članak

Pola sata trajao je prekid, utrka za Veliku nagradu Velike Britanije bila je prekinuta nakon što je Lewis Hamilton iz Mercedesa već u prvom krugu udario glavnog konkurenta za naslov Maxa Verstappena iz Red Bulla i lansirao ga u ogradu!

POGLEDAJTE VIDEO: Hamilton vježba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nizozemac je loše startao i u prvom zavoju uslijedio je Hamiltonov napad. Max se obranio, a cijeli prvi krug imao je Hamiltona 'u mjenjaču'. Hamilton je ponovno napao u devetom zavoju prvog kruga. Ušao je s unutarnje strane i došlo je do kontakta, pogodio je vozača Red Bulla prednjim lijevom kotačem nakon čega se pri velikoj brzini zabio u ogradu.

DRAMA U PRVOM KRUGU Hamilton skršio Verstappena u ogradu: Kaznili ga s 10 sekundi!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Hamilton je iz incidenta izašao tek s oštećenim prednjim krilom, kojeg su mehaničari zamijenili tijekom duge stanke. A nakon pola sata vijećanja supervizora utrke, uslijedila je i kazna: tek 10 sekundi penala jer je izazvao sudar.

Britanac je utrku nastavio na drugom mjestu, a cijelu dramu na startu iskoristio je Ferrarijev Charles Leclerc iznenadno se našavši na vodećoj poziciji.

Anketa 24sata: Tko je kriv za sudar?

POGLEDAJTE I ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kmarus 19.07.2021.

    ...ako je dobio kaznu , znači da je kriv ...

  • acivij 18.07.2021.

    Ova priča će vrlo vjerojatno imati nastavak! Siguran sam da se nastavak priče Hamiltonu neće svidjeti.

  • acivij 18.07.2021.

    Da je htio, Hamilton je imao dovoljno prostora za pratiti zavoj, ali je svjesno nastavio ravno voziti, znajući do čega će najvjerojatnije doći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare