To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte preokret u Dinamovoj skupini. Tomasov je zabio, Astana ipak poražena

Astana je povela golom hrvatskog nogometaša u 51. minuti, međutim gosti su sve preokrenuli u šest minuta i došli do druge pobjede u skupini. Sljedeću utakmicu Viktoria Plzen igra protiv Dinama
Vidi originalni članak

Dok su se nogometaši Dinama zagrijavali za utakmicu u Prištini, u nešto manje od 4000 kilometara udaljenoj Astani odigrao se drugi susret 2. kola skupine C Konferencijske lige. Istoimeni domaćin ugostio je Viktoriju Plzen i izgubio 2-1, iako je imao vodstvo 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IZ MOSTARA ZA 24SATA 'Nakon AZ-a možda očekujemo malo više, ali ostali smo realni!'

Do vodećeg gola Astana je došla upravo zahvaljujući jednom od trojice Hrvata u svojim redovima, Marinu Tomasovu, koji je u 51. minuti dobio loptu na rubu šesnaesterca, a potom se na sebi svojstven način izbacio na lijevu nogu i pogodio u bliži kut. Bio je to njegov 99. gol u svim natjecanjima za kazahstanskog prvaka.

Pogledajte gol Tomasova OVDJE

Međutim, radost domaćih navijača trajala je svega nepune tri minute. Prvo je Tomas Chory u 54. izjednačio glavom nakon krasnog ubačaja s desne strane, a tri minute kasnije je Lukas Kalvach kompletirao potpuni preokret Viktorije. Češki veznjak pogodio je ljevicom malu mrežicu s ruba šesnaesterca, no dojam je da je Josip Čondrić ipak mogao i trebao bolje reagirati.

Pogledajte prvi gol Viktorije OVDJE

Pogledajte drugi gol Viktorije OVDJE

PRILIKA ZA POVIJEST Vjerovali ili ne, Dinamo nikad nije pobijedio na Kosovu! A zadnja četiri puta nije ni zabio

BALLKANI - DINAMO 2-0 Blamaža na Kosovu: Dinamo bez ispaljenog metka izgubio od Ballkanija u Konferencijskoj ligi

Viktoria Plzen tako nakon dva odigrana kola ima maksimalnih šest bodova, a sljedeće dvije utakmice u Konferencijskoj ligi igra protiv Dinama, prvo na Maksimiru (26. listopada), a potom i kod kuće (9. studenog).x

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare