To je to što me zanima!

VIDEO Torcida i Tornado zajedno u mimohodu obilježili Oluju

Torcida je prije nekoliko dana pozvala svoje članove da se pridruže mimohodu: "Pobjeda koju su izvojevali branitelji zaslužuje vječnu zahvalnost svih nas kao i svih generacija koje dolaze", objavila je Torcida
Vidi originalni članak

U Kninu se obilježava obljetnica vojno-redarstvene akcije "Oluja" povodom koje su se u gradu susreli pripadnici navijačke skupine Hajduka i navijačke skupine Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO: Torcida i Tornado u Kninu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Torcida i Tornado su u zajedničkom mimohodu šetali gradom te podržali najznačajniju akciju hrvatske vojske u Domovinskom ratu.

Novinarka Nove TV Sanja Jurišić javila je da je mimohod bio oko 18 sati i da je tijekom njega bilo neprimjerenih povika. Policija je znala za okupljanje i trenutno provodi izvide.

Inače, Torcida je i prije nekoliko dana pozvala svoje članove da se pridruže mimohodu.

- Dan je pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja čijoj žrtvi, predanosti i hrabrosti dugujemo neovisnost i slobodu naše Domovine. Pobjeda koju su izvojevali zaslužuje vječnu zahvalnost svih nas kao i svih generacija koje dolaze. Stati u obranu Domovine kada je to trebalo, nepokolebljivo i beskompromisno, junaštvo je na koje smo svi ponosni i za koje im dugujemo poštovanje, uvijek i svugdje! Hrvatska se krvlju brani! Vidimo se u 18:00 u Kninu - pisalo je u objavi Torcide na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • 06.08.2023.

    Kaj opet turcida i turnudi hvale sami sebe? Odite na Sutjesku gdje vam je mjesto.

  • Pešekan1 06.08.2023.

    Koja jeftina patetika...hahahha i ljudi vjeruju ovim glumcima??

  • dnelst 06.08.2023.

    Nema bbb ni onih rijeckih klauna....cudesa

Komentiraj...
Vidi sve komentare