To je to što me zanima!

VIDEO Totalni nogomet: 'Redsi' i Tottenham odigrali fantastičnu utakmicu, vratio se Kovačić

Tottenham i Liverpool odigrali su dvoboj bogat pogocima i događajima na travnjaku, a utakmica je završila bez pobjednika. City je demolirao Newcastle, a veseli povratak Matea Kovačića
Vidi originalni članak

Utakmica 18. kola engleske Premier lige između Tottenhama i Liverpoola završila je 2-2 (1-1).

U dvoboju bogatom pogocima i događajima na travnjaku domaća momčad je došla do prednosti u 13. minuti, kad je Liverpoolovu mrežu zatresao Harry Kane. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti, a strijelac je bio Diogo Jota u 35. minuti.

Liverpool je do preokreta i vodstva došao u 70. minuti, kad je gol glavom postigao Andrew Robertson. No, u 74. minuti je Korejac Son Heung-Min prevario gostujućeg vratara Alissona koji je izlaskom iz kaznenog prostora pokušao spriječiti brzonogog napadača i lakoćom pogodio mrežu za konačnih 2-2.

Sve golove s utakmice Tottenham-Liverpool pogledajte ovdje.

Liverpool je tako sada tri boda iza Manchester Cityja koji je ostvario i osmu prvenstvenu pobjedu u nizu. U nedjelju su aktualni prvaci slavili sa 4-0 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

PRESEDAN U NOGOMETU Klopp: Nećemo više dovoditi necijepljene igrače. Pa oni su sada stalna prijetnja za nas

Vodeći pogodak postigao je Ruben Dias već u 5. minuti. Cancelo je povećao na 2-0 u 27. minuti, a Riyad Mahrez je za 3-0 bio strijelac u 63. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Raheem Sterling u 86. minuti.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica momčad Pepa Guardiole je osvojila sva 24 boda uz gol-razliku 24-3.

MUKE PO TUCHELU Mateo se tek vratio, nema tko igrati: 'Je li pošteno da Kovačić igra? Nije, ali možda će morati'

U dvoboju Wolverhamptona i Chelseaja nije bilo pogodaka, a nakon gotovo dvomjesečne stanke u sastav aktualnog prvaka Europe vratio se Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 65. minuti, a zamijenio je Hakima Ziyecha.

Manchester City drži prvo mjesto sa 44 boda. Liverpool ima 41 bod, a treći je Chelsea sa 38 bodova. Arsenal se probio na četvrto mjesto sa 32 boda. Tottenham je sedmi sa 26 bodova, Wolverhampton je osmi sa 25, a Newcastle je predzadnji sa 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dusansk 19.12.2021.

    Sudjenje kriminal u 🇬🇧

  • Palmanova 19.12.2021.

    kako je ono Kane pogodio iz one pozicije,greska Alissona ili ?

  • stop_huliganima_iz_splita 19.12.2021.

    Malo reci da su obje ekipe pokradene, sudenje katastrofalno. Od ruke salaha, do nepokazanog crvenog Kaneu, onda pokazanog crvenog robertsonu. Liverpool zakinut ali nema veze. Bitno da je Kane (tzv prozvani najbolji napadac u povijesti engleske repke) zabio prvi ligaski gol nakon 17.10. 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare