To je to što me zanima!

VIDEO Ups! Auba u svlačionici 'snimio' Piquea: 'Nema drame, nitko još nije vidio p..., pupak?'

Glavni heroji videa koji je na Instagramu objavio Aubameyang trebali su biti Alves i Depay, ali svu je slavu iz pozadine 'odnio' Pique u 'waka waka' stilu kako su se našalili komentatori na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Barcelona je pobijedila Osasunu 4-0, a nogometaši 'blaugrane' slavili su u svlačionici uz objavljivanje videozapisa na društvenim mrežama, pjesmu i glupiranje, a u sve je to 'uletio' objekt koji se na snimci ne može identificirati, ali bi se tamo trebao nalaziti. Zalutao je goli Gerard Pique na snimku koju je objavio Pierre Emerick Aubameyang, a gabonski je nogometaš istu brzo izbrisao.

OPET U SAMOM VRHU VIDEO Barca moćna kao nekad: Utrpala četiri i pretekla Atletico

No, internet sve pamti pa je tako netko već skinuo sporni videozapis i objavio ga na Twitteru, a u prvom su planu bili Memphis Depay Dani Alves koji su slavili pobjedu. No, slavu im je odnio Pique koji je u 'waka, waka' stilu, kako su se mnogi našalili, u pozadini zapravo glavni heroj videa.

O svemu se oglasio i Brazilac iz redova Barcelone te sve okrenuo na šalu.

- Nema drame ljudi moji, tko od vas još nije vidio pupak?

Možda je Španjolac shvatio da je pokazivao nešto što su dosad gledali njegovi suigrači i Shakira, a htio bi da tako i ostane. Bilo kako bilo, na to se sve svlačionica samo dobro nasmijala, a Barcelona je u dobrom tonu nastavila utrku za mjesta koja direktno iz La lige vode u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mrmagdens 17.03.2022.

    Bruno je tako skinia se gol pred jerkom lekom, pa se leko uplašio i pobjegao

  • GazimZlovence123 17.03.2022.

    jao kad bi izasao neki takav video s Livajom pa da imam na sto da ga siljim😍😍🔴🔵HŽV!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare