To je to što me zanima!

VIDEO Uvjerljiva pobjeda Reala bez Modrića. Hat-trick Karima Benzeme, odličan gol Rodryga

Benzema je zabio hat-trick u prvom poluvremenu i time praktički riješio pitanje pobjednika u 32. kolu La Lige. Francuzu je ovo osmi hat-trick i čak treći hat-trick u travnju
Vidi originalni članak

Luka Modrić (37) nije bio na raspolaganju Real Madridu u 32. kolu La Lige. Hrvatski maestro ozlijedio je mišić u utakmici protiv Girone, a Carlo Ancelotti strahuje da Modrić neće biti spreman za finale Kupa kralja i prvu utakmicu polufinala protiv Manchester Cityja (9. svibnja, 21 sat).

Real je, ipak, bez ikakvih problema pobijedio 4-2 Almeriju na Santiago Bernabeu. Utakmicu je riješio aktualni osvajač Zlatne lopte, Karim Benzema (35), koji je već u prvom poluvremenu zabio hat-trick.

Francuz je zabio već u petoj minuti nakon dobre asistencije Viniciusa. Brazilac je nasamario protivničkog braniča i dodao loptu na nekoliko metara od gola, a Benzema je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. 

Rodrygo je u 18. minuti još ljepše od sunarodnjaka asistirao Benzemi. Sjajno je gurnuo i zagradio loptu pored protivničkog braniča pa pronašao Benzemu, koji se šuljao kroz obranu Almerije. U 42. minuti Benzema je bio precizan s bijele točke i time zabio hat-trick.

OHLADILE SE GLAVE Zvijezda Reala: Ja sam kriv za izazivanje totalne katastrofe!

Golove Benzeme možete pogledati OVDJE, OVDJE i OVDJE.

Benzema je protiv Almerije stigao do 235 golova u španjolskom prvenstvu, s čime je napredovao na četvrto mjesto liste najboljih strijelaca u povijesti lige. Iza sebe ostavio je legendarnog napadača Huga Sancheza, koji je od 1985. do 1992. također nosio 'kraljevski' dres.

UPALJEN ALARM Uzbuna u Madridu! Luka Modrić propušta finale kupa, upitan je i za ogled s Manchester Cityjem

Ancelotti nije radio zamjene na poluvremenu, a u 47. minuti mrežu je zatresao i Rodrygo. Brazilac je primio loptu 20 metara od protivničkog gola, shvatio da je sam na lopti i majstorski pogodio gornji desni kut. 

Gol Rodryga možete vidjeti klikom OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ssssssssss 29.04.2023.

    Ali nema ove godine nista , sve ce izgubiti

  • cimioko 29.04.2023.

    Odavno sam ga primijetio ...klasa monstruozna.... najtalentiraniji igrac danasnjice ....nova 10 tka Brazila .....Rodrygo Goes! Brutalan........a mlad....

  • 29.04.2023.

    eh daj je obrana bolja prosli bi city,ovako me strah da nazalost nista od prolaska ove godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare