To je to što me zanima!

VIDEO Krasan potez Vidovića, Istra zabila nakon velike greške Mišića. Petko opet briljirao

Pierre-Gabriel je u lijepoj kombinaciji Dinama ostavio loptu za Sučića, koji je ušao u sredinu terena i prepoznao utrčavanje Vidovića, a 20-godišnjak je onda sjajnim potezom izvrtio čuvara i zabio za 1-0
Vidi originalni članak

Dinamo je u 29. kolu HNL-a ugostio Istru 1961 na Maksimiru, a zagrebački klub nije mogao zamisliti bolji početak utakmice. Gabriel Vidović (20)pobrinuo se za ekspresno vodstvo "modrih" golom u trećoj minuti na asistenciju Petra Sučića.

Pierre-Gabriel je u lijepoj kombinaciji Dinama ostavio loptu za Sučića, koji je ušao u sredinu terena i prepoznao utrčavanje Vidovića, a 20-godišnjak je onda sjajnim potezom izvrtio čuvara i onda vanjskim dijelom noge zabio za 1-0.

GOLIJADA NA MAKSIMIRU VIDEO Dinamo - Istra 4-1: Modri s pola gasa razmontirali Istrane

 

Vidoviću je to četvrti gol u HNL-u ove sezone i šesti u svim natjecanjima za Dinamo. 

Istra je nakon primljenog gola prijetila Dinamu i u nekoliko navrata bila vrlo blizu izjednačenju, ali su se Filet i Devetak ispromašivali. Na sreću Puljana, Josip Mišić napravio veliku grešku u 37. minuti, htio je ispucati ubačenu loptu iz kornera, ali nije dobro pogodio loptu.  Štoviše, idealno je 'asistirao' Filetu koji je konačno dočekao svoju šansu i zabio za izjednačenje.

Nismo dugo čekali odgovor aktualnog hrvatskog prvaka. Bruno Petković je 'zarolao' loptu pored braniča Istre i onda lijepo dodao na drugu stativu, gdje je Fran Brodić s(p)retno zabio za novo vodstvo "modrih".

>>  POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE 

Utakmica je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • šb-dn 07.04.2024.

    Mišić je najveća opasnost po naš gol. Ostali bravo, Petko u formaciji sa drugim napadačem je pun pogodak.

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.04.2024.

    Jel on brat od Karoline Vidović Krišto?

  • fernandes11 07.04.2024.

    samo jako dalje 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare