To je to što me zanima!

VIDEO Real primio nevjerojatne golove u porazu. Modrić je ipak ušao iako se trebao odmarati...

Kapetan hrvatske reprezentacije ušao je u 72. minuti nakon što je Villarreal izjednačio 2-2. Trebao je odmoriti ovaj susret uoči Lige prvaka, ali stvari su krenule nizbrdo za Real i bio im je potreban...
Vidi originalni članak

Real Madrid i Villarreal odigrali su fantastičnu utakmicu u 28. kolu španjolskog prvenstva. 'Kraljevski klub' puca od samopouzdanja nakon velikih pobjeda nad Valladolidom (6-0), ali ponajviše zahvaljujući demonstraciji sile u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja, gdje su slavili s 4-0 protiv Barcelone.

Ipak, dobar je niz prekinuo Villarreal. Pobijedili su Real s 3-2 na krcatom Santiago Bernabeuu, a junak 'žute podmornice' bio je Samuel Chukwueze. 

Real je poveo u 16. minuti nakon autogola Paua Torresa. Marco Asensio htio je dodati povratnu loptu, ali je lopta pogodila igrača Villarreala i od njega se odbila u mrežu gostiju. Međutim, vodstvo Reala nije dugo trajalo.

Chukwueze je u 39. minuti primio loptu u kaznenom prostoru Reala i jednim je potezom izbacio najbližeg čuvara, Nacha Fernandeza. Realov obrambeni igrač ostao je na krivoj nozi i ispao prilično nemoćan.

RAČUNA NA NJIH Ancelotti o Modriću: Vjerujem da će nastaviti igrati ovdje...

Gol Chukwuezea za 1-1 pogledajte klikom OVDJE.

Bila je to prava poslastica za ljubitelje nogometa. Vinicius Jr. u 48. minuti zabio je još jedan prekrasan gol. Prošao je kroz nekoliko protivničkih igrača i pospremio za 2-1. 

Gol Viniciusa pogledajte klikom OVDJE.

Međutim, utakmica je tad krenula nizbrdo za Real. Ancelotti je u 59. minuti izvadio Karima Benzemu, a u 70. minuti je Jose Luis Morales izjednačio na 2-2. VAR soba je provjeravala snimku zbog zaleđa, ali ubrzo se shvatilo da nema dvojbe da je gol regularan. To je ubrzo potvrdio sudac Javier Rojas, pa je Villarreal tako izjednačio. 

Ancelotti nije puno oklijevao. Odmah je u igru ubacio Luku Modrića (37), koji je kao i prošlu nedjelju protiv Valladolida, dobio odmor. Međutim, kapetan Hrvatske bio je potreban na terenu.

'MILI, MILI, POLAKO...' VIDEO Pogledajte Modrićeve reakcije s klupe na El Clasicu. Snimala ga posebna kamera

Unio je svježinu, ali i potrebnu disciplinu te organizaciju u sastav Reala. Napadali su svim silama, ali Villarreal se žestoko branio.

Međutim, Chukwueze je odigrao utakmicu za pamćenje. Ponovno je bio u središtu u 80. minuti. Odigrao je kombinaciju sa suigračem, pa se namjestio za udarac s lijevom nogom. Nastradao je ponovno Nacho, koji ga je mogao samo promatrati. Chukwueze je onda pogodio je u lijevi kut, a čak ni Thibaut Courtois nije uspio zaustaviti taj udarac. 

Drugi spektakularni gol Chukwueze pogledajte OVDJE.

Camavinga je u 82. minuti pao nakon kontakta s protivničkim igračem. Rojas je najprije pokazao na bijelu točku, ali predomislio se nakon VAR snimke, pa je tako Modrić ostao bez prilike da se upiše u strijelce i osigura barem bod Realu, koji će u srijedu igrati četvrtfinale Lige prvaka protiv Chelseaja.

Što se tiče La Lige, Barcelona drži veliko vodstvo od 12 bodova uz utakmicu manje. Ukupno se igra 38 kola.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • dale73 09.04.2023.

    Velika igra malog Luke, cijeli mu se je stadion poklonio, bravo Luka želim tebi i najlopovskijem klubu u svijetu , još mnogo takvih uspjeha.

  • David1Prometheus 09.04.2023.

    Real 7 godina je drugi u prvenstvu osim jedne..pa to je katastrofa biti drugi kazu da je drugi samo  najbolji medu luzerima..to je nedostojno Reala i kog boli k.vise za LP meni je to nebitno ak nas barca tolko gazi i ubija i i prv osvajamo samo po statistickoj pogresci i slucajno?

  • universe 09.04.2023.

    Lukica je ušao u igru i odmah se dogodio preokret... u korist protivnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare