To je to što me zanima!

VIDEO Kovač je dva mjeseca bio bez poraza, a onda je Wolfsburg neobjašnjivo pao. Tek je deveti

Momčad bivšeg izbornika 'vatrenih' pobijedila je u samo četiri od posljednjih 12 utakmica u Bundesligi. Bili su u borbi za plasman u Ligu prvaka, a sad su jedva na sredini poretka
Vidi originalni članak

Wolfsburg, kojem je trener bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač (55), izgubio je 2-0 u 27. kolu Bundeslige protiv Borussije Mönchengladbach.

UTAKMICA ZA PAMĆENJE VIDEO Čudesna predstava Sose! Zakuhao eurogol pa vrhunski asistirao. Pogledajte majstoriju

Nathan Ngoumou doveo je Borussiju u vodstvo u 34. minuti, a Marcus Thuram postavio je konačnih 2-0 u 63. minuti. Golove možete pogledati klikom OVDJE.

Inače, ovo je prvi poraz za Kovača i Wolfsburg od 18. veljače kada su izgubili od RB Leipziga. Međutim, ne može se reći da je iza njih serija odličnih rezultata. Od poraza protiv Leipziga osvojili su devet bodova uz samo dvije pobjede u šest utakmica. 

SJAJAN HRVAT VIDEO Leipzig se klanja Hrvatu, Gvardiol bio najbolji na terenu! Pogledajte fantastičan potez POGLEDAJTE UDARCE VIDEO Jakić dva puta doživio 'nokaut'. Završio krvavog nosa

Wolfsburg je bio u fantastičnoj borbi i u igri za plasman u Ligu prvaka. Nakon zimske stanke vratili su se Bundesligi s uvjerljivim pobjedama od 6-0 i 5-0, ali od tada su u problematičnoj formi. Sad su tek na devetom mjestu Bundeslige s 39 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • maracdinamovac 09.04.2023.

    Tako mu je svaki mandat

  • Hrvoje Dimitrijević 09.04.2023.

    A što bi se dogaðalo? Lik je prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare