To je to što me zanima!

VIDEO Zvijezda Barce u suzama napustila igru, stradalo koljeno

Mladi veznjak morao je izaći već u 26. minuti. S bolnim izrazom na licu i u suzama odšepao je s travnjaka i izgleda da je riječ o težoj ozljedi
Vidi originalni članak

Španjolska je, kao i Škotska, još ranije osigurala plasman na Euro 2024. iz skupine A europskih kvalifikacija i pitanje je jedino bilo koja reprezentacija će završiti na prvom mjestu.

I za jedne i za druge bitna utakmica pa je izbornik 'furije' Luis de la Fuente protiv Gruzije (3-1) izveo jak sastav.

Na terenu je od prve minute zaigrala i mlada zvijezda Barcelone Gavi. No, mladi veznjak je morao izaći već u 26. minuti i to nakon što je nastradalo koljeno. Gavi je s bolnim izrazom na licu i u suzama odšepao s travnjaka što daje naslutiti da se radi o ozbiljnijoj ozljedi

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Inače, Španjolska je povela u 4. minuti pogotkom Le Normanda, a na 1-1 je izjednačio Kvaratškelia samo šest minuta kasnije. 'Furija' je na 2-1 povisila u 55. minuti, a strijelac je bio Torres.

Konačnih 3-1 za novu pobjedu Španjolske postavio je Lohošvili autogolom u 72. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kapo 20.11.2023.

    Nazalost kod ovog decka je bilo samo pitanje trenutka kada ce se ovako nesto dogoditi. On ide svaku utakmicu preko svog limita i to se moralo jednom dogoditi.

  • Space Burek 20.11.2023.

    Svaka čast izborniku reprezentacije koji je sa skoro najjačom postavom išao na Gruziju u nebitnoj utakmic. Možda mu je zbog ove gluposti uništio karijeru.

  • FCBarcelona!! 19.11.2023.

    Pa strasno...potrgani ligamenti i gotova sezona u utakmici protiv Gruzije koja je potpuno nebitna -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare