To je to što me zanima!

Villa: Hvala Barci, htio sam baš u Atletico, ni u jedan drugi klub

David Villa sve je dogovorio s Atletico Madridom. Prošao je liječnički pregled, na Vicente Calderonu službeno će ga predstaviti 16. srpnja. Zahvalio je Barceloni...
Vidi originalni članak

David Villa prošao je liječnički pregled u utorak i potpisat će trogodišnji ugovor s Atleticom. Bivši napadač Barce oduševljen je što će ga trenirati Diego Simeone. 

- Htio sam baš u Atletico. Simeone je pokazao da vjeruje u mene i zato mu se želim odužiti na terenu - rekao je Villa koji će već na početku nove sezone imati okršaj sa svojim bivšim klubom, Barcelonom.

Atletico u prvom kolu Primere igra u gostima protiv Seville, a onda slijedi utakmica Superkupa protiv Barce 21. kolovoza.

- Hvala Barceloni na tri godine koje sam proveo tamo. Nisu mi radili probleme jer sam želio baš u Atletico - rekao je Villa koji će biti službeno predstavljen 16. srpnja.

Villa je stigao u Atletico u transferu od 2,1 milijun eura koje će Barca dobiti odmah. Dodatna dva milijuna Katalonci će dobiti ako Villa ostane u Atleticu sljedeće sezone te dodatnih milijun eura ako Španjolac odradi sve tri godine ugovora.

Transfer se u tom slučaju penje na 5,1 milijun eura. Barcelona ima pravo i na 50 posto od transfera ukoliko Atletico Madrid odluči prodati Davida Villu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • cash fever 10.07.2013.

    imali su razumjevanja i za eto'a. Eto + 40-50 mil E = Ibrahimović ... dobar posao u italiji ! loš u kataloniji

  • drmm 09.07.2013.

    Vidjeli smo,kako su veliki klub...kad je bio u pitanju Abidal...izbacili su ga ko* staru krpu....bez imalo samilosti...obična gamad....jipm...!!!!!!!!

  • Smack 09.07.2013.

    Atletico prdao Falcao za masne pare i onda ovi moji iz Barce nesposobnjakovici ne mogu izvuc 10 milja od njih za Villu, bas dobra politika kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare