Obavijesti

Sport

Komentari 45

Villa: Hvala Barci, htio sam baš u Atletico, ni u jedan drugi klub

Villa: Hvala Barci, htio sam baš u Atletico, ni u jedan drugi klub
1

David Villa sve je dogovorio s Atletico Madridom. Prošao je liječnički pregled, na Vicente Calderonu službeno će ga predstaviti 16. srpnja. Zahvalio je Barceloni...

VIDEO

David Villa prošao je liječnički pregled u utorak i potpisat će trogodišnji ugovor s Atleticom. Bivši napadač Barce oduševljen je što će ga trenirati Diego Simeone. 

- Htio sam baš u Atletico. Simeone je pokazao da vjeruje u mene i zato mu se želim odužiti na terenu - rekao je Villa koji će već na početku nove sezone imati okršaj sa svojim bivšim klubom, Barcelonom.

Atletico u prvom kolu Primere igra u gostima protiv Seville, a onda slijedi utakmica Superkupa protiv Barce 21. kolovoza.

- Hvala Barceloni na tri godine koje sam proveo tamo. Nisu mi radili probleme jer sam želio baš u Atletico - rekao je Villa koji će biti službeno predstavljen 16. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Villa je stigao u Atletico u transferu od 2,1 milijun eura koje će Barca dobiti odmah. Dodatna dva milijuna Katalonci će dobiti ako Villa ostane u Atleticu sljedeće sezone te dodatnih milijun eura ako Španjolac odradi sve tri godine ugovora.

Transfer se u tom slučaju penje na 5,1 milijun eura. Barcelona ima pravo i na 50 posto od transfera ukoliko Atletico Madrid odluči prodati Davida Villu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu