To je to što me zanima!

Villas-Boas od Abramoviča je pod bor dobio 180 milijuna €

Trener Chelseaha u siječnju će na raspolaganju imati čudesnih 180 milijuna eura za dovođenje novih pojačanja. Na listi želja su Edinson Cavani, Marek Hamšik, Krasić
Vidi originalni članak

Mladi portugalski stručnjak na klupi londonskog kluba dobio je neočekivani božićni poklon od svog prebogatog gazde Romana Abramoviča. Andre Villas-Boas u siječnju će, prema pisanju The Suna, za nova pojačanja na raspolaganju imati čak 180 milijuna eura.

Rus je shvatio da dva kluba iz Manchestera sve više odmiču u kvaliteti pa je odlučio u svlačionicu ubaciti novu 'vreću' milijuna, a prema svemu sudeći u vreći se skrivaju četiri imena. Prvi je na popisu želju jedan od najboljih igrača talijanske Serie A Edinson Cavani (24) iz Napolija. Urugvajac bi u Chelsea trebao preseliti za 60 milijuna eura, a pratnju bi mu na tom putu trebao raditi suigrač u Napoliju Marek Hamšik (24). Za Slovaka bi Chelsea, pak, trebao izdvojiti oko 35 milijuna eura.

Uz njih dvojicu spominju se još dva imena. Jedan je Miloš Krasić iz Juventusa koji neće koštati više od 25 milijuna eura, a drugi je već praktički dogovoreni Gary Cahill iz Boltona. Uspiju li u prvom naletu dovesti sve spomenute igrače, Villas-Boasu će ostati još 50-ak milijuna viška koje će moći potrošiti na koga želi. Možda se u svemu tome ponovno pojavi ime Luke Modrića, no teško je očekivati da bi se Abramovič ponovno upustio u borbu s tvrdim pregovaračkim timom iz Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 1skrlet 28.12.2011.

    Torres je nula bez pravog veznjaka,sjetite se Torresa kad je igrao sa Xabi Alonsom.Čim je ovaj otišao u Real,Liverpool je pao strašno.Dakle pare na sunce i bjanko ček za Luku jer Chelsea ima strašan napad,ali veza je prosjek.

  • legolas17 28.12.2011.

    Ako taj Slovak vrijeti 35 mil. onda naš Modrić vrijedi 350 mil.Ponudi za Modrića 70 mil. pa čemo vidjeti hoće li to židovi odbiti (a uvjeren sam da neće).Modrić je igrać prevage a Hamšik je samo jedan od.Dobro je Boban rekao za Hamšika,njemu je Napoli vrh.I ne vjerujem da je Torres zaboravio igrati nogomet,treba ga istrpiti i on če opet početi zabijati.Tamo je puno veći problem vezni red,sami radnici bez i jednog umjetnika.Lampardovo vrijeme je prošlo i treba ga utopiti nekome dok se još može (ako se može).

  • Markoviču Jedi Govna 26.12.2011.

    Chelseaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare