Sport

Komentari 51

Villas-Boas od Abramoviča je pod bor dobio 180 milijuna €

Villas-Boas od Abramoviča je pod bor dobio 180 milijuna €

Trener Chelseaha u siječnju će na raspolaganju imati čudesnih 180 milijuna eura za dovođenje novih pojačanja. Na listi želja su Edinson Cavani, Marek Hamšik, Krasić

Mladi portugalski stručnjak na klupi londonskog kluba dobio je neočekivani božićni poklon od svog prebogatog gazde Romana Abramoviča. Andre Villas-Boas u siječnju će, prema pisanju The Suna, za nova pojačanja na raspolaganju imati čak 180 milijuna eura.

Rus je shvatio da dva kluba iz Manchestera sve više odmiču u kvaliteti pa je odlučio u svlačionicu ubaciti novu 'vreću' milijuna, a prema svemu sudeći u vreći se skrivaju četiri imena. Prvi je na popisu želju jedan od najboljih igrača talijanske Serie A Edinson Cavani (24) iz Napolija. Urugvajac bi u Chelsea trebao preseliti za 60 milijuna eura, a pratnju bi mu na tom putu trebao raditi suigrač u Napoliju Marek Hamšik (24). Za Slovaka bi Chelsea, pak, trebao izdvojiti oko 35 milijuna eura.

Uz njih dvojicu spominju se još dva imena. Jedan je Miloš Krasić iz Juventusa koji neće koštati više od 25 milijuna eura, a drugi je već praktički dogovoreni Gary Cahill iz Boltona. Uspiju li u prvom naletu dovesti sve spomenute igrače, Villas-Boasu će ostati još 50-ak milijuna viška koje će moći potrošiti na koga želi. Možda se u svemu tome ponovno pojavi ime Luke Modrića, no teško je očekivati da bi se Abramovič ponovno upustio u borbu s tvrdim pregovaračkim timom iz Tottenhama.

Najčitaniji članci