To je to što me zanima!

Elvis Scoria je dobio otkaz u Belupu nakon blamaže u Kupu

Slaven Belupo izgubio je od Vinogradara 3-0 u Kupu. Elvis Scoria dan nakon toga dobio je otkaz. Momčad će u subotu protiv Rijeke voditi sportski direktor Belupa...
Vidi originalni članak

Elvis Scoria više nije trener Slaven Belupa, objavio je klub iz Koprivnice. Scoria je dobio otkaz nakon blamaže u Kupu i uvjerljivog poraza od Vinogradara (0-3). 

- Uprava je na početku sezone postavila uvjet treneru i igračima, a to je 7. mjesto na ljestvici. Dosadašnjim rezultatima i prikazanom igrom taj je cilj sve dalje pa smo se odlučiti na promjene - izjavio je Hrvoje Kolarić, predsjednik uprave Slaven Belupa.

Belupo je nakon 13 odigranih kola posljednja momčad u ligi sa samo devet osvojenih bodova. "Farmaceuti" imaju tek dvije pobjede i čak osam poraza.

U subotu će momčad protiv Rijeke voditi sportski direktor Josip Omrčen Čeko. A Elvis Scoria postao je drugi smijenjeni trener u hrvatskoj ligi ove sezone, nakon Ferda Milina koji je podnio ostavku u Zadru, a zamijenio ga je Ćiro Blažević.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • hyndai 31.10.2014.

    Scoria?Hahahahahahahahhahahhahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pa koji idiot bi njega uzeo za trenera,tip nema blage veze o nogometu.

  • Misika 31.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stric Bedanec 31.10.2014.

    Vodit će ekipu HTV-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare