To je to što me zanima!

Više nema dileme: Niko Kovač prvi favorit za klupu Evertona!

William Hill i Paddy Power, dvije od najjačih kladionica svijeta, postavile su Kovača za prvog favorita ispred trenutnog menadžera Duncana Fergusona, Vitora Pereire, Davida Moyesa, Eddieja Howea...
Vidi originalni članak

Niku Kovača su nakon otkaza u Bayernu povezivali s nekoliko mogućih novih momčadi, prije svega su to bile momčadi berlinske Herthe te Borussije Dortmund.

No, iznenadni posjet Goodison Parku na kojem je bivši hrvatski izbornik gledao derbi Evertona i Chelseaja (3-1) dao je naslutiti da se nešto kuha u gradu Beatlesa.

NOVI HRVAT U ENGLESKOJ? Kovač uhvaćen na Goodisonu: 'Hrvat uskoro stiže u Everton'

Engleski mediji raspalili su priču da je upravo Kovač novi menadžer Evertona nakon što je Marco Silva dobio otkaz poslije niza loših rezultata, a njegovo mjesto privremeno preuzeo Duncan Ferguson.

Čini se kako priča drži vodu i kako engleski mediji raspolažu insajderskim informacijama koje su vrlo brzo stigle i do engleskih kladionica. I premda je još u subotu Kovač bio tek jedan od favorita, preko noći postao je prvi kandidat za klupu Evertona!

Tako su ga William Hill i Paddy Power, dvije od najjačih kladionica svijeta, postavile za prvog favorita ispred trenutnog menadžera Duncana Fergusona, Vitora Pereire, Davida Moyesa, Eddieja Howea i Mauricija Pochettina.

Na Kovača je koeficijent u William Hillu 3,5 dok je na Duncana 3,75. Paddy Power nudi sljedeće kvote - Kovač 4,5, Duncan 5.

Kandidati za klupu Evertona:

  1. Niko Kovač (WH) 3,5/ 4,5 (PP)
  2. Duncan Ferguson 3,75/ 5
  3. Vitor Pereira 3,6/ 5,5
  4. David Moyes 4,3/ 4,5
  5. Eddie Howe 15/ 15
  6. Mauricio Pochettino 21/ 21

Kovač je još ranije najavio da mu slijedi odmor do kraja sezone, no čini se da je upravo to bila taktika kako bi se pregovori između njega i predstavnika kluba odvili nesmetano.

Kovač bi dolaskom u Everton postao treći stručnjak u najjačem rangu engleskog nogometa nakon Velimira Zajeca (Portsmouth) i Slavena Bilića (West Ham).

Idi na 24sata

Komentari 27

  • blokirani_lovac 09.12.2019.

    Sretno mu bilo. Everton nije top 5 klub al sredina tabele bi trebala biti sigurica s njim na klupi.

  • AJMONAŠI 08.12.2019.

    Svaka mu cast na svemu sto je postigao kao trener i osobno mislim da je dobar trener al mu nikad necu oprostit da Eduardu nije dao minute u rodnom Brazilu

  • malo je reć 08.12.2019.

    Da bar Bayern bude 10-ti u ligi.Navijam za Bayern ali nisu bili fer prema Niki

Komentiraj...
Vidi sve komentare