To je to što me zanima!

Vlak vratio atmosferu, generalna proba na Kosovu

Sve je stvarno super, i novi igrači. Oduševio me Sivonjić, dugo se netko nije tako brzo prilagodio - kaže preporođeni napadač Tomislav Šokota
Vidi originalni članak

Ivankoviće me uništio, a Vlak me spasio, izjavio je nedavno Tomo Šokota. Dinamov napadač bio je na listi otpisanih kod bivšeg trenera. Na pripremama u Turskoj igrama se “progurao” u kandidata za prvu momčad.
No nije se samo Šokota uzdignuo. I Sammir je napokon počeo igrati, a i on je odmah nakon ustoličenja Marijana Vlaka izjavio kako mu je puno lakše igrati kod novog trenera. Vlak je stvorio dobru atmosferu, dinamovci više nisu turobni kao u zadnjih nekoliko kola jesenskog dijela prvenstva. I novi igrači dobro su se uklopili u momčad.
- Sve je stvarno super, i novi igrači. Oduševio me Sivonjić, dugo se netko nije tako brzo prilagodio - kaže Tomislav Šokota.
Dinamo će 17. veljače, na dan neovisnosti Kosova, u Prištini odigrati prijateljsku utakmicu protiv Trepča. Tamo će otići na poziv predsjednika Nogometnog saveza Kosova Fadila Vokrrija. Trener Vlak trebao je još jednu pripremnu utakmicu pred nastavak prve HNL, te im je ta utakmica došla kao naručena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nitron 05.02.2009.

    H eidu na KOsovo igrati, mogli bi tamo i ostati !

  • BERISLAE 05.02.2009.

    ti koje ti nazivaš kretenima su u 5 god. pobjegli tvom yayduku 150bodova.A koji su tek to kreteni!

  • MARADONA 05.02.2009.

    MA KAJ DUDEKI TUTLEKI MAJKETI DAJ IH POGLE KO DVA PARAZITA SJEDE NA KLUPI

Komentiraj...
Vidi sve komentare