To je to što me zanima!

Vlašić na Rivi preko dva metra: 'New York nema veze s vezom'

Blanka Vlašić je na međunarodnom mitingu na splitskoj Rivi ostvarila najbolji rezultat sezone. Pobjedu je u svom gradu ostvarila preskočivši 2 metra po 99. put
Vidi originalni članak

Vjerojatno joj nigdje nije ljepše, ali ni teže skakati u Splitu. No, bez obzira na stres domaćeg terena Blanka Vlašić na Međunarodom skakačkom mitingu u Splitu uzela je pobjedu i pritom postavila rekord sezone. Hrvatica je prva ove godine preskočila 2 metra! Nažalost, na 2,02 tri puta je rušila, žalila se i na bol u koljenu, no sa splitske rive otišla je s osmjehom na licu.

- Bilo mi je teže nego na Svjetskom prvenstvu. Svu energiju trošila sam na uzbuđenje što skačem na rivi - rekla je Blanka i osvrnula se na nedavni loš rezultat.

- Ma onaj New York me satrao. Pokazala sam da to nema veze s vezom!

Bila je jako blizu 2,02, ali zapelo je i nije joj to, jasno, najdraže. U sva tri propusta derala se i ljutila sama na sebe, kao i uvijek kad ostanu ''Blanka protiv letvice.''

- Ma sretna sam, ali ne toliko da od sreće skočim s rive u more.

Druga je bila Bugarka Veneva s preskočenih 1,98, a Svetlana Školina 1,96, a četvrta naša Ana Šimić 1,91. Na rivi se u odličnoj atmosferi okupilo sedam tisuća ljudi.

Skakački miting "Slobodna Dalmacija" u Splitu, rezultati:

1. Blanka Vlašić (Hrv) 2.00 metra

2. Venelina Veneva (Bug) 1.98

3. Svjetlana Školina (Rus) 1.96

4. Ana Šimić (Hrv) 1.91

5. Tatjana Mnacakanova 1.91

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PetraPan 25.06.2011.

    Apsolutno se slažem sa nera13. I još bih nešto dodala, polako Blanka, ma bit će i 2,02. Ma možemi mi to !!! Pozz tebi najveći na svijetu! :)

  • invoker88 25.06.2011.

    New York nema veze s vezom, dovodite dvije stvari koje su potpuno nedovodive jedna u drugu sa svezom, u svezu nije..ni..nemogu se dovesti u svezu.

  • TomiBenotić 24.06.2011.

    bravo Blanka!!! Svaka čast. Ovo je veliki uspjeh ne samo za hrvatski već i za svjetski sport. 99 puta preko 2 metra.. vrijedno divljenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare