To je to što me zanima!

Vlatko je pogubio konce: Zbog Maleša trpi hrvatski nogomet

Vlatko Marković obrušio se na predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša. Slobodna piše da Vlatko smatra kako se tu radi o klupskim interesima, a ne o nekakvoj aferi...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik HNS-a i član IO-a su u pritvoru. Što na to kaže šef predsjednik HNS-a Vlatko Marković? Kaže da je Maleš kriv što hrvatski nogomet trpi?! Za Slobodnu Dalmaciju Vlatko je rekao kako ga obuzima tuga uoči blagdana jer se predsjednik Hajduka drznuo surađivati s USKOK-om zbog čega su Širić i Djedović završili u pritvoru. 

- Ovdje se radi o klupskim interesima zbog kojih trpi cijeli hrvatski nogomet. I to sve dok spadamo u vrh europskog nogometa - rekao je Marković za Slobodnu.

Nije čudno što je predsjednik HNS-a nervozan. USKOK je navodno iz snimki Malešovih razgovora dobio informacije o prošlogodišnjem izboru za šefa HNS-a. Spomenuo je Marković i budućeg ministra Željka Jovanovića. Okarakterizirao ga je kao "onog što je iziš'o iz močvare.

<<< Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije >>>

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Capafiori 18.12.2011.

    Izgubio je on sve konce i poveznice sa stvarnošću...

  • branko3005 17.12.2011.

    totalno dementan čovjek, zar ne osjeća ni malo srama i odgovornosti za stanje u hrvatskom nogometu, sad je Maleš krivac za sve, jaoooooooooooo, kolike je samo uvrede izbacio iz svojih prljavih usta na sve one koji smatraju damu nije mjestu u HNS-u

  • Gašpar 17.12.2011.

    Ko uopće drži tog Markovića ?? Pa on već živi godinama u Hrvatskoj ,a ne zna pričati kao da je jučer došao sa brda od ovaca kolika je seljačina !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare