To je to što me zanima!

VLOG 'Forgijevi ratnici' za nove mečeve spremaju se na Floridi

Ivan Erslan, Filip Pejić i Patrik Čelić trenutno su na Floridi u sjedištu ATT-a gdje se spremaju za nove mečeve. Ivan i Filip izlaze u kavez KSW-a 26. veljače, a kako teku pripreme, pogledajte na VLOG-u
Vidi originalni članak

Veliki dan za regionalnu MMA scenu bit će 26. veljače - Vlasto Čepo i Daniel Bažant nastupaju u Oktagonu, Denis Jurakić okušat će se u Švedskoj, a na KSW 67 priredbi ćemo u okršaju za teškašku titulu gledati Darka Stošića, dok će prije njega u kavez 'Forgijevi ratnici' - Ivan Erslan Filip 'Nitro' Pejić!

POGLEDAJTE VLOG

Najbolji hrvatski poluteškaš sprema se za meč protiv latvijskog borca Hasana Mezhieva (29, 12-0) koji je neporažen u profesionalnoj karijeri, a za to će raditi s velikim imenima iz UFC-a poput Andreja Arlovskog, Thiaga 'Marette' Santosa, Gleisona Tibaua ... Nadalje, istu večer će 'Nitro' u kavez protiv Dawida Smielowskog (26, 8-0).

PRIPREMA SE NA FLORIDI Ekskluzivno: Erslan na KSW-u 67 ide na neporaženog Latvijca!

S njima je i mladi 'Vuk' Patrik Čelić koji će također uskoro u kavez, ali nešto više o tome saznat ćete uskoro. Sve su radili pod budnim okom trenera Saše Drobca koji je i zabilježio ovaj vlog. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.03.2022.

    Fogijevi ratnici će imat score kao i sam fogi , Znači nikakav

Komentiraj...
Vidi sve komentare