Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ekskluzivno: Erslan na KSW-u 67 ide na neporaženog Latvijca!

Ekskluzivno: Erslan na KSW-u 67 ide na neporaženog Latvijca!

Mezhiev je na omjeru 12-0, ali nije se borio od 31. listopada 2020., kad je u sklopu baltičke promocije LNK Boxing pobijedio Tamaza Zadašvilija u prvoj rundi. Ivan Erslan borit će se s Latvijcem 26. veljače u Varšavi

VIDEO

Ponajbolji hrvatski MMA borac Ivan Erslan (30) ima novi izazov. Ekskluzivno doznajemo da se u kavez vraća 26. veljače na KSW-u 67 u Varšavi, a protivnik će mu biti neporaženi Latvijac Hasan Mezhiev (29).

POGLEDAJTE VIDEO: Erslan vs. Da Silva

Mezhiev je na omjeru 12-0, ali nije se borio od 31. listopada 2020., kad je u sklopu baltičke promocije LNK Boxing pobijedio Tamaza Zadašvilija u prvoj rundi. Prema Sherdogu, Mezhiev je odradio i osam amaterskih borbi, a izgubio u samo dvije, od današnje UFC zvijezde Magomeda Ankalaeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Erslan ima omjer 11-1-1 N/C, a zadnju borbu odradio je na FNC-ovu eventu 4. prosinca u Osijeku, kad je brutalno završio bivšeg UFC-ovca, Brazilca Henrique da Silvu u prvoj rundi.

Zagreb: Fight Nation Championship,Jusuf Hajrović - Ivan Erslan

Borac iz Obrovca godinama je član zagrebačkog ATT-a, ali je za ovu borbu potegnuo čak do Floride te se sprema u sjedištu glasovitog American Top Teama. S njim treniraju Filip Pejić i Patrik Čelić i bruse formu za nadolazeće izazove.

Situacija se u KSW-ovoj poluteškoj kategoriji potpuno zakomplicirala. Ibragim Chuzhigaev neočekivano je pobijedio domaću uzdanicu Tomasza Narkuna pa prozvao našeg Roberta Soldića, prvaka veltera i srednje kategorije.

Osijek: Službeno vaganje boraca za Armagedon finale i FNC 4

Erslan se nadao revanšu s Narkunom (Poljak mu nanio jedini poraz u karijeri na KSW-u 56), ali prvo će morati preskočiti Latvijca. Glavna borba KSW-a 67 bit će za titulu prvaka teške kategorije između nositelja pojasa, Britanca Phila De Friesa te srpskog MMA borca Darka Stošića.

Stošić je bivši učenik Mirka Filipovića, a povremeno trenira i u zagrebačkom ATT-u. Borio se u UFC-u u poluteškoj kategoriji pa se nakon poraza od Clarka, Nzechukwua i Hilla morao vratiti stepenicu-dvije niže. Povratkom u Europu i potpisom za KSW, odlučio je prijeći u tešku kategoriju.

Prijenos će biti dostupan na KSW-ovoj PPV platformi OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram