To je to što me zanima!

Vojković se ne smije približiti Ivanu Kosu bliže od 20 metara

Otac Hajdukova igrača Frane Vojkovića pušten je jutros na slobodu, no dobio je zabranu približavanja predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu na 20 metara te njegovu uredu na 50 metara
Vidi originalni članak

Nakon što je jutros ispitan na DORH-u, na solobodu je pušten Ivan Vojković, otac nogometaša Hajduka Frane Vojkovića, kojeg je predsjednik Ivan Kos optužio da je prijetio smrću.

Vojković je dobio zabranu približavanja Kosu na 20 metara te njegovu uredu na Poljudu na 50 metara. Nije mu određen istražni zatvor, a njegov odvjetnik Davor Radić rekao je da je zadovoljan što je njegov klijent pušten jer u konkretnom slučaju ne postoje elemnti kaznenog djela.

Podsjećamo, Kos je prijavio Vojkovića 'zbog prijetnji smrću' nakon što je otac Hajdukova igrača zatražio razgovor o sudbini njegova sina na Poljudu. Sve je rezultiralo svađom i međusobnom prijavom na policiji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • novi26 08.12.2016.

    Tip je totalna budala. Može ga bit sramota, a vjerujem da mu je i sina sramota vlastitoga oca. Zbilja moras imat jako malo u glavi da ideš napasti predsjenika kluba jel ti sin ne igra . Dno dna

  • piramida 08.12.2016.

    jako su brutali toji roditelji od mladi igraca Hajduka , ali kada se uzme dasu ich naucile prijasnje strukture kluba da roditelji kupuju mesto za svoga sina moze se reci da je to praksa u SPLITU da se tako postupa prema klubu i njihovim funkcijonerima , roditelji su svjesni da njihovi sinovi nisu na razini pa pokusavaju u razvoju igraca da osiguraju egsistenciju sebi svojoj obiteli , jr onaj koji je Talent za njega nema zurbe samo se zure prosjecni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare