To je to što me zanima!

Vojnović: Cijeli grad unaprijed je znao da ćemo na Rijeku...

Neću govoriti o teorijama zavjere, ali apsolutno svi su bili uvjereni da ćemo izvući Rijeku. Dinamo je tako dobio najlakšeg protivnika u Kupu, kaže Aljoša Vojnović
Vidi originalni članak

Dinamo protiv Splita, Rijeka protiv Osijeka. Kuglice su odlučile da to budu parovi polufinala Kupa. Polufinalne utakmice igrat će se 1. i 15. ožujka, a finale je 31. svibnja u Varaždinu.

Aljoša Vojnović, jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Osijeka, nakon ždrijeba je na Facebooku objavio status sa smajlićima.

Nasmijao se i kad nam se javio.

- A kako da se ne nasmijem. Što da vam kažem? Cijeli grad je očekivao da ćemo u polufinalu igrati s Rijekom. Neću pričati o nekakvim teorijama zavjere, ali je činjenica kako smo svi u Osijeku očekivali da igramo upravo protiv Rijeke. Svaki navijač, svaki čovjek koji voli ovaj klub rekao mi je da ćemo izvući Rijeku. I ja sam bio siguran u to. Dinamo je tako dobio najlakšeg protivnika u polufinalu. Po meni je to bilo očekivano - rekao nam je Aljoša Vojnović.

Osijek je ove sezone dvaput u HNL-u izgubio od Rijeke, ali nada se revanšu u Kupu.

- Ima puno još do tih utakmica. Rijeka je favorit, ali možemo se nositi s njima. U Kupu su uvijek moguća iznenađenja i nadam se našem prolasku u finale - dodao je Vojnović.

Dinamo i Rijeka su se tako ponovno “izbjegli” u polufinalu. Tako je bilo i prošle sezone kad su Riječani ispali od Slaven Belupa, koji je na kraju u finalu izgubio od Zagrepčana.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 15.12.2016.

    u ovoj polusezoni traje najvece natjecanje kmecanja u povijesti HNL. kmece doslovce i dinamo i mandrili i rijeka i osijek. pun mi je k

  • SoneMiljko 15.12.2016.

    Ne glumi Vojnivicu,to vam i vise odgovara,s time je Osijek osigurao Europu posto ce Dinamo izbaciti Splita...

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 14.12.2016.

    Ja sam stalno u krugu ljudi koji pričaju o nogometu i apsolutno nitko u gradu nije pričao da će Osijek dobiti Rijeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare