To je to što me zanima!

Vonn pokazala 'mane': Volite se bez obzira što vam hejteri rekli

Lindsey Vonn (36), jedna od najuspješnijih sportašica svih vremena, na Instagramu je zbog fotografija u kupaćem kostimu kraj brojnih pohvala, dobila i kritike na koje je spremno odgovorila
Vidi originalni članak

Američka skijašica Lindsey Vonn (36), nedavno je svoj rođendan proslavila na Bahamima, a na društvenoj mreži Instagrama je zbog fotografija u kupaćem kostimu zaradila brojne kritike fanova.

POGLEDAJTE VIDEO Vonn skakala sa psom u bazen. Nitko nije gledao psa. Ni bazen

POGLEDAJTE VIDEO: Lindsey Vonn radi zgibove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"U posljednje vrijeme objavila sam dosta fotografija u kupaćem kostimu, a očito se čine gore nego što jesu. Iako sam sportašica, suočavam se s nemilosrdnim komentarima i kritikama na račun svog tijela, što me priznajem, ponekad zaboli. Ja sam također normalna osoba i ponekad se pogrbim, trbuh mi se preklopi, celulit mi se vidi na stražnjici, ili mi se pak gornji dio kupaćeg kostima ne popuni kako treba", napisala je skijašica na svom Instagram profilu. 

''Misli da je zgodnija nego što je... debela koljena'', ''U 60-ima sam i rodila sam dvoje djece, a izgledam bolje nego ti'', ''Male sise'', neki su od komentara na profilu uspješne skijašice. 

''Međutim, uvijek se sjetim da sam upravo s tim tijelom uspjela postići nevjerojatne stvari u svom životu i ponosna sam na to koliko sam jaka. Ne nosim veličinu nula i to mi je sasvim uredu. Jedna od stvari koju vam svima mogu obećati je da nikada nisam fotošopirala svoje fotografije i ponosna sam što nikada nisam radila plastične operacije, bilo kakve vrste. Nema botoxa, nema filera niti malih estetskih zahvata. Ja sam sto posto prirodna i sto posto Lindsey. Dakle svima koji se osjećaju nesigurno ili loše zbog svog izgleda; budite jaki i zdravi, volite se bez obzira na to što 'hejteri' kažu. Posebno hvala svima onima koji me podržavaju!'', dodala je Lindsey.

UŽIVA U ŽIVOTU Lindsey Vonn sunča 'gluteus': Slavila rođendan na Bahamima

Lindsey osim celulita i prirodne ljepote ima 82 pobjede u Svjetskom kupu, 137 pobjedničkih postolja, četiri velika i 16 malih kristalnih Globusa te dva svjetska i olimpijsko zlata. 

UMIROVLJENA SKIJAŠICA I Lindsey Vonn je na čekanju, zbog korone su odgodili svadbu

U želji da se nekom bolje prikažemo, sve više žena (ali i muškaraca), provlači svoje fotografije kroz razne filtere i sređuje ih u Photoshopu. Lindsey je zasigurno jedna od rijetkih, čije fotografije na društvenim mrežama pokazuju pravu nju. Uz sve filtere i opcije uljepšavanja koje nam se nude, nameće nam se nerealna slika kako bi trebali izgledati, što u konačnici može dovesti do nezadovoljstva i nesigurnosti, a posljedično tome dolaze i kritike hejtera jer nitko nije 'savršen'. Preko 80 posto žena ima celulit, tako da drage žene, ne sramite se svog tijela jer ako ga i najuspješnija skijašica u povijesti Svjetskog kupa ima, nije grijeh da ga i vi imate.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dusansk 24.10.2020.

    Prirodna, lepa..... fantasticna !!!

  • 24.10.2020.

    Podrapal bi ju tak i onak

  • TAKE IT BACK 24.10.2020.

    Meni je žao današnje mladeži. Kada nekog upoznaju nemaju pojma kako u stvari prirodno izgleda. Botoksi, fileri, razni umeci, troši se bogatstvo na "žbukanje", usne izgledaju na riblje kada nemaju zraka,ž. Gdje god je/njega prime uhvate silikon. Ako tome dodamo i prehranu na bazi kemije sve je jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare